• 瀏覽: 35,783
  • 回覆: 131
+3
最近奧運會如火如荼,各個媒體記者也是忙裏忙外,日站君就給大家搞個集合扒一扒!奧運會各路媒體作妖 海外也看不過去7月24日楊倩奪東奧首金,然而

造謠能力一流!
政治觀點主導新聞。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/656503?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

楊倩 bb

日本傳媒太過份

點解英國媒體可以咁賤格,自己國家都未搞得掂

@Peter_H 係咪皮蛋哥搞出黎

引用:
原帖由 傅満州 於 2021-7-30 02:52 PM 發表
日本傳媒太過份12557550
中國隊昨日用行動送日本妹4隻蛋, 唔知日本傳媒叫咩辱呢??

引用:
原帖由 傅満州 於 2021-7-30 02:52 PM 發表
4:0,叫倭醜好嗎?

引用:
原帖由 惡魔9394 於 2021-7-30 02:58 PM 發表

中國隊昨日用行動送日本妹4隻蛋, 唔知日本傳媒叫咩辱呢??

世上最強做假,最冷血,又點會係日本

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-7-30 03:10 PM 發表

以後個落地有指標性去計分, 新招叫日本跳

引用:
原帖由 傅満州 於 30-7-2021 14:52 發表
他們和香港黃絲與台灣綠營一樣,喜歡製造令中國人難堪的情緒來洗讀者的腦,是一種思想操縱術。

做咩姐 又要去小日本參賽 又要憎人小日本

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-7-30 02:50 PM 發表
最近奧運會如火如荼,各個媒體記者也是忙裏忙外,日站君就給大家搞個集合扒一扒!奧運會各路媒體作妖 海外也看不過去7月24日楊倩奪東奧首金,然而

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210728/497108015581761536694387.jpeg/mZoYbTBxGowa3Zj15-MoSUkBm0Q0Gp2EdtCzmnbQs5o?v=w1280r16_9
所以香港啲曱甴跟到足~小學雞都不如🤭

東京每日3000確診唔講?

引用:
其實中國對失呢面金牌 反應真係唔大
當然 國內一定係有人唔高興
不過整體上都覺得 輸左咪輸左囉

主題標籤 #楊倩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]