• 瀏覽: 16,564
  • 回覆: 109
  • 追帖: 2
+3
港隊泳手何詩蓓越戰越務,昨日(29日)在女子100米自由泳以總成績第二名殺入決賽,今日(30日)再下一城奪得銀牌,為其今屆個人第二面獎牌,也是香港第三面獎牌。 在決賽中何詩蓓游第5線道,首50米與多名

恭喜!恭喜! 希望佢下屆攞金牌

新聞來源連結:
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3019868/東京奧運|何詩蓓100自再奪銀牌 首位香港運動員奪兩面奧運獎牌

根本佢係外國人身型體格,贏在起跑點,有什麼出奇?

你叫個真正東方人體格既港女,去贏獎牌,我就respect喇

能站在頒獎台上的都是最優秀的

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-30 10:34 AM 發表

以你咁講,是否今屆所有有獎牌的運動員,如果不是東方人 就不需要respect? 咁你快啲熄機瞓覺啦76

恭喜晒,為中國香港爭光

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-30 10:34 AM 發表

中國游泳隊哩?

引用:
原帖由 隔夜忠老爺 於 2021-7-30 10:37 AM 發表

以你咁講,是否 今屆所有,有獎牌的運動員,如果不是東方人就不需要respect? 咁你快啲熄機瞓覺啦76
我意思係,佢都唔係代表自己種族出賽,你嚮街見到香港女生,有幾多個似ho sze pui咁樣?

你去澳洲,你又見到街上D女生有幾多個似澳洲金牌得主?

引用:

國家隊4*200自由游 , 破世界記錄奪金

引用:
原帖由 樓上勁女俠 於 2021-7-30 10:42 AM 發表

中國游泳隊哩?
佢地真係亞洲樣,亞洲人身型

引用:
原帖由 水上飄浮的羽毛 於 2021-7-30 10:43 AM 發表

國家隊4*200自由游 , 破世界記錄奪金

引用:

咁美國係咪換晒黑人選手做白人先respect

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-7-30 10:27 AM 發表
港隊泳手何詩蓓越戰越務,昨日(29日)在女子100米自由泳以總成績第二名殺入決賽,今日(30日)再下一城奪得銀牌,為其今屆個人第二面獎牌,也是香港第三面獎牌。 在決賽中何詩蓓游第5線道,首50米與多名

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/3015000/3019868/5454_1024.jpeg

恭喜 ...
恭喜晒
真香港人真係勁

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-30 10:44 AM 發表

難得四個都幾靚女㖭

主題標籤 #何詩蓓
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]