• 瀏覽: 4,416
  • 回覆: 8
+2
睇完篇報導,夠晒料懷疑佢可能真係有痴呆。多次語無倫次之餘,就任五十幾日仲未開總統記者會,打破了美國百年未有既紀錄。

https://www.bastillepost.com/hon ... 發問「媽媽在哪兒?」-有失智之嫌遭逼/

附件

20210729_BLOG_0003.png(618.97 KB)

如果佢退落黎,係咪副總統頂上做美國首位女總統?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-7-30 12:50 AM 發表
睇完篇報導,夠晒料懷疑佢可能真係有痴呆。多次語無倫次之餘,就任五十幾日仲未開總統記者會,打破了美國百年未有既紀錄。

https://www.bastillepost.com/hongkong/article/8898906-拜登演講突發問「媽媽在哪兒?」-有失智之嫌遭逼/
三億幾人口民主「超級大國」選個老人痴呆出來,體現民主力量。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-7-30 07:31 AM 發表

三億幾人口民主「超級大國」選個老人痴呆出來,體現民主力量。
網友忘記左拜老上一任係傻侵?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-7-31 05:25 AM 發表

知,一個痴,一個呆,所以美國體現人人平等的「核心價值」。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-7-31 05:25 AM 發表

傻嘅痴呆嘅都選過,下次會唔會選個弱智總統出嚟

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-7-31 10:23 AM 發表

知,一個痴,一個呆,所以美國體現人人平等的「核心價值」。
民主到呢!

引用:
原帖由 ufobt 於 2021-7-31 10:39 AM 發表

傻嘅痴呆嘅都選過,下次會唔會選個弱智總統出嚟
弱智就唔知啦。
不過智相低就有。

網友記得小布殊嗎?
Google 下傳聞佢智商幾多?

附件

2020_1021_da2ed786j00qijum00011c000hs00cdc.jpg(46.63 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]