• 瀏覽: 6,671
  • 回覆: 30
+2
仲要堅持搞港獨

引用:
原帖由 達維 於 2021-7-29 23:26 發表

你自己睇番伍家朗最初回應先,唔知頭唔知路就話欺人太甚!!!

答得幾好 有咩問題?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 11:36 PM 發表

答得幾好 有咩問題?
唔識睇定扮野?明明話無贊助商,得私貨衫,邊度講話有印錯區徽呀!

引用:
原帖由 阿里膠膠 於 2021-7-29 11:32 PM 發表

平時d運動經費去晒邊?一件衫係巧基本
可能去晒高層果度

今次羽總錯漏百出,真是「又瘀又腫」了

羽總班垃圾乜嘢都是是但但,唔係又點會放隻曱甴朗入場

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 11:06 PM 發表

你地先入為主 家朗出post點講你地都有位插 比賽緊點回應可以樣樣講齊 面面俱圓?
既然比賽緊,咁就應該唔好回應,專心比賽!唔好理外面死人冧樓!穆sir就高啦!一直唔出聲,睇定啲先再出牌!伍家朗真係要好好向穆sir學習!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-7-29 10:41 PM 發表
捲入球衣風波,遭部份建制派人士狙擊的港隊羽毛球一哥伍家朗,昨日出戰分組賽時,改換上綠白色有區旗的球衣,最終不敵...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover:center/photos/20210729-35.png

捲入球衣風波,遭部份建制派人士狙擊的港隊羽毛球一哥伍家朗,昨日出戰分組賽時,改換上綠白色有區旗的 ...
乳朣真係廢!執七左佢啦!

返到香港一定要搞清楚件事!

第一,點解當知道無贊助 (你話既),都唔去搵件香港隊衫?

第二,點解你又有件港隊衫周圍去影相,但又無港隊衫出賽?

第三,你第一日代表香港出賽嗎,著乜野衫你會唔知?點解唔預先準備好?

暫時諗到咁多

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-31 12:34 PM 發表

第三,你第一日代表香港出賽嗎,著乜野衫你會唔知?點解唔預先準備好?

暫時諗到咁多
一定要,不要不了了之

壽衣朗揾人夾計落台,好心啦畜牲夠膽做唔夠膽認

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-31 12:34 PM 發表

暫時諗到咁多
佢件黑衫一出,手捉即刻可以抽水,唔係玩野搵鬼信

羽總一年千鳩幾萬嘅政府津貼,係納稅人嘅錢!

越描越黑,人格破產

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]