• 瀏覽: 39,816
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 09:40 PM 發表
成萬個市民有份噓 落力d拉哂佢 唔好哂納稅人d錢 出咁高人工比你地
拉出位既人已經夠 , 有份搖旗既人基本上走唔甩 ..

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 09:40 PM 發表
成萬個市民有份噓 落力d拉哂佢 唔好哂納稅人d錢 出咁高人工比你地
你知唔知成萬人有幾多人 ..

個刻企係度睇既頂盡幾百 ..

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-29 09:39 PM 發表
大批市民本月26日在商場觀賞香港劍擊隊代表張家朗獲獎,但網上有片段流傳有市民在國歌奏起時發出噓聲。據了解,警方已就噓國歌事件展開調查,並會搜集證據包括現場閉路電視片段。

從片段可見,有數百名市民當晚於觀塘apm商場收看賽事直播。當張家朗登上頒獎台,播起國歌時,有香港市民在商場發出大聲的噓聲。其後更有人高呼「We are Hong Kong」口號,有其他市民拍手和應,甚至有人高舉港英旗。

有法律 ...
預備好港英旗 , 即係有預謀要攪事 , 只要有中國運動員囉牌就準備發難 , 不過甘岩呢個運動員係香港人囉 ..

本身香港就係好自由 , 某 D 能樣就用呢份自由去攪事 , 依家好啦 , 亞爺開始楂返正來啦 , 呢 D 係咪叫真楠炒呀 ..

引用:
今時今日 , 黃畜曱甴重以為亞爺會罰不責眾 , 真係好天真好傻 .

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2021-7-29 10:26 PM 發表
We are Hong kong都違犯國安法
龍門真係任佢搬
做香港人,表明自己係香港人都係罪
你話香港而家幾撚荒謬,幾撚反智?
重點係扯港英旗 , 即係有人有預謀去犯法 ..

明唔明呀 ..

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-7-29 10:45 PM 發表

咁著件有外國國旗既 t shirt 晌香港行街算唔算犯法?
你下次噓國歌記得著成甘去惡霸頭位 , 咪知有冇犯法囉 ...

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-7-29 11:16 PM 發表

你咪屈我呀,我受驚會告你架
你冇做點屈你呀 ...

唔通你睇新聞 , 見到自己上左鏡 ??

哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-7-29 11:22 PM 發表

你話我下次噓,即係話我試過噓啦,我已經cap低左比我律師處理
等你 ...

哈哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-7-29 11:22 PM 發表

你話我下次噓,即係話我試過噓啦,我已經cap低左比我律師處理
你律師有冇叫你 , 去聽聽精神科醫生意見 , 再作下一步行動呀 .. 

認真講 , 就算點噓 , 都改變唔到 YC 兵販如山倒呢個事實 .

噓完又點 , 除左自己會踩屎之外 , 跟本就毫無益處 .

假如你係 YC , 係時間停一停 , 想一想將來點打算 , 尤其係冇能力移民 , 註定老死係香港既一群 , 唔通真係成世同政府國家攪不合作運動咩 .

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]