• 瀏覽: 39,813
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
+8
成萬個市民有份噓 落力d拉哂佢 唔好哂納稅人d錢 出咁高人工比你地

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-29 22:37 發表

apm裝到成萬個市民?
哈哈,點解唔講二百萬人係apm?
唔記得,有D走路,有D坐監。
係呀 200萬+1有本事咪拉哂佢 無本事pk鄧就唔好成日出黎串77

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-29 22:44 發表

串你?
你邊位?
哈哈。
鄧sir出黎警告罪犯,邊個犯法拉邊個。
你有冇犯法?
有就自首。
你唔識中文? 我再講多次你聽 如果警隊係有本事就拉哂當日有份著黑衫出黎行果200萬人 唔係警隊d高層謙虛d 話自己拉得哂黑暴

引用:
原帖由 john117 於 2021-7-29 22:53 發表
有哂CCTV 實走唔甩
cctv 咁勁咪拉9哂佢

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-29 22:56 發表

下?
洗你教?
拉唔拉,警察夠證據就拉。
拉唔哂,出鏡屌下D曱甴都唔知幾威幾開心。
點解要聽你講。
警察着得制服就要高調打壓罪犯。
你當自己梁建輝,定許添力?
有膽你就犯法,睇下警察拉唔拉到你。
係要高調呀,吹呀?
比d建議警隊做好d 等佢地唔洗浪費納稅人d錢姐 如果冒犯 我學穆sir咁 表示歉意囉~

引用:
原帖由 man778899 於 2021-7-29 23:14 發表
真心講句,快捉曬{噓國歌}那班畜生,天要開眼
唔好淨9吹 比d建議警察點可以拉得哂

引用:
原帖由 peterwu9 於 2021-7-29 23:24 發表
派幾個便衣唔同角度用高清攝錄,之後低調夾晒佢走。
試下夾走高調嘛 咁多市民支持警察

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-7-29 23:36 發表
連最基本遵重都唔識,黃屍特質真係表露無遺
尊重都要睇對象 某強國 不了

引用:
原帖由 fung123b 於 2021-7-29 23:45 發表

你有本事一早企出黎,使L匿喺度鳩叫,不過有本事嗰啲而家都入哂冊
你識講啦 我衝左出去一早被人拉左啦 我絕對支持警察拉哂200萬黑暴架 如果做到

引用:
原帖由 ky527 於 2021-7-29 23:46 發表

你講梗英國???
英國又好 德國又好啦 你自行聯想

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-7-30 00:13 發表
警察有部超級電腦,大陸有套人面識別系統係戴咗口罩也作對比作用,今次最主要目標唔係單單噓國歌,而係對比以往黑暴現場出現人物,利用噓國歌而拉佢再搜查佢屋企、工作地點、電腦、電話。大圍補已經開始咗啦,繼續噓啦,唔噓搵唔到你呀!
咁7勁就唔洗查cctv啦

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-7-30 00:17 發表

睇來有你份死曱甴仔
我有份仲點會叫警察拉哂d人 用下腦啦

引用:
原帖由 tommylch886 於 2021-7-30 00:24 發表

Sunday8999 師兄,我都懷疑你有份參與,而且你的留言都可能犯法,我明天早上會通知國安處。👌
sorry 我有d過火 現在表示歉意 當日的確無去果度 借問聲 師兄係國安署? 唔係關你q事咩

引用:
原帖由 韮王飯煮慈菇能 於 2021-7-30 00:33 發表

你都 on9, 成萬人強你老婆老母,拉唔拉?
拉 拉哂小黃人就岩

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2021-7-30 00:36 發表
殺晒香港啲黃人就對了,屍體丟落海,那香港就有救了
嘩 師兄你扇動仇恨 國安法入你唔到 都有其他

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]