• 瀏覽: 39,751
  • 回覆: 766
  • 追帖: 1
+8
希望快啲拉到呢啲死曱甴🪳,既然唔想做中國人,坐完監逐佢哋出境!

曱甴死全家

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 09:40 PM 發表
成萬個市民有份噓 落力d拉哂佢 唔好哂納稅人d錢 出咁高人工比你地
Apm點企正成萬人,7少陣,以香港班身驕玉貴,拉兩個其他都收曬皮啦,你睇下而家邊個敢堵路😂😂😂

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2021-7-29 10:26 PM 發表
We are Hong kong都違犯國安法
龍門真係任佢搬
做香港人,表明自己係香港人都係罪
你話香港而家幾撚荒謬,幾撚反智?
咁你仲唔快啲走?香港唔啱你。

食花生

BNO 的 LOTR 已經束結,還是準備愈期居留吧。

除咗厠所
成個商場都有CCTV
實揾到幾隻

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 09:40 PM 發表
成萬個市民有份噓 落力d拉哂佢 唔好哂納稅人d錢 出咁高人工比你地
捉唔捉到係警察能力問題,走唔走得甩係事主嘅運氣問題,唔通又掀起一輪出海釣魚潮?

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2021-7-29 10:26 PM 發表
We are Hong kong都違犯國安法
龍門真係任佢搬
做香港人,表明自己係香港人都係罪
你話香港而家幾撚荒謬,幾撚反智?
重點係扯港英旗 , 即係有人有預謀去犯法 ..

明唔明呀 ..

又要著草了🤣

一於捉得一個得一個,呢班黃屍曱甴真係冇個好人

最好可以告發一個 自己就可以無罪 😃😃😃

哈哈,噓得咁過癮丫拿

好波
有條白恤衫佬噓得好忍興奮 而家腳震緊

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-7-29 09:39 PM 發表
大批市民本月26日在商場觀賞香港劍擊隊代表張家朗獲獎,但網上有片段流傳有市民在國歌奏起時發出噓聲。據了解,警方已就噓國歌事件展開調查,並會搜集證據包括現場閉路電視片段。

從片段可見,有數百名市民當晚於觀塘apm商場收看賽事直播。當張家朗登上頒獎台,播起國歌時,有香港市民在商場發出大聲的噓聲。其後更有人高呼「We are Hong Kong」口號,有其他市民拍手和應,甚至有人高舉港英旗。

有法律 ...
殺死黑暴 人人有責

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]