• 瀏覽: 20,512
  • 回覆: 221
  • 追帖: 2
+11
東京奧運賽事進行得如火如荼,被視為「獎牌希望」的港隊羽毛球一哥伍家朗今午(28日)出戰第二場小組賽,不敵危地馬拉的選手,失落16強資格。有網

家朗自己都話唔關球衣事,係黃畜要賴地硬啫

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/656 ... utm_medium=referral

下次試吓戴眼罩, 綁脷。。。上陣囉

引用:
原帖由 投降照剎 於 2021-7-29 07:50 AM 發表
扎啫可能會勁啲

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-7-29 07:51 AM 發表

扎啫可能會勁啲
帶埋豬嘴

羽毛球港隊一姐「黑妹」葉姵延認同伍家朗表現失準,但認為球衣並非影響表現的原因,強調贊助商一般會為運動員提供合身的衣服,又指整理衣服和抹汗等是伍的習慣,相信與球衣無關,強調球員投入比賽後,球衣只是無關痛癢的問題

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-29 07:46 AM 發表
東京奧運賽事進行得如火如荼,被視為「獎牌希望」的港隊羽毛球一哥伍家朗今午(28日)出戰第二場小組賽,不敵危地馬拉的選手,失落16強資格。有網

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210728/497124574161276928982764.jpeg/I8NP1MlCKPbPaa92MZjv9J_EM7tKJP7PEMNlDhDDZQ4?v=w1280r16_9
主要原因係「五大裝備,缺一不可」
就算有齊黑衫黑褲黑鞋,缺少豬咀+地盤帽,都一定影響發揮

引用:
原帖由 hkjacky 於 2021-7-29 07:55 AM 發表
羽毛球港隊一姐「黑妹」葉姵延認同伍家朗表現失準,但認為球衣並非影響表現的原因,強調贊助商一般會為運動員提供合身的衣服,又指整理衣服和抹汗等是伍的習慣,相信與球衣無關,強調球員投入比賽後,球衣只是無關痛癢的問題。

有人要賴地硬就冇辦法喇。

引用:
原帖由 投降照剎 於 2021-7-29 07:50 AM 發表
哈哈!
神回覆

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-29 07:46 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210728/497124574161276928982764.jpeg/I8NP1MlCKPbPaa92MZjv9J_EM7tKJP7PEMNlDhDDZQ4?v=w1280r16_9
仲以為唔比佢著鯊魚泳衣以致輸波添

樓主說得對,我地香港羽毛球「一哥」輸比果條危地馬拉「老將」(留意係老將)跟件超大碼「網球」球衣無關,問題係伍家朗大汗,責任全在伍家朗阿媽,點解你生個仔咁大汗,你老尾累我地輸波。

引用:
原帖由 THZX 於 2021-7-29 08:05 AM 發表
樓主說得對,我地香港羽毛球「一哥」輸比果條危地馬拉「老將」(留意係老將)跟件超大碼「網球」球衣無關,問題係伍家朗大汗,責任全在伍家朗阿媽,點解你生個仔咁大汗,你老尾累我地輸波。
家朗呢場發揮得好差係事實。

熱+出汗, 叫大會開大d風扇+冷氣lor

比賽場地實在太硬

黃絲政治上腦,極端思想,自我中心,只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,死性不改,呢d就係正宗黃色思想

呢條友以後冇贊助商敢痴埋去😂

引用:
原帖由 倉田哲夫 於 2021-7-29 08:14 AM 發表
呢條友以後冇贊助商敢痴埋去😂
佢本身冇賴球衣

主題標籤 #伍家朗
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]