• 瀏覽: 31,819
  • 回覆: 259
+13
引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-7-28 11:55 PM 發表
美國佬打生打死一啲著數都攞唔到,係撓埋雙手就著數多籮籮
敗登宣佈撤軍,點都會攞返個諾貝爾和平獎,唔會渣都冇

塔利班善戰,支持中國裝備塔利班成為進攻北美之先頭部隊,配合老解盡屠美畜!

引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-7-29 12:21 AM 發表
美國打咗20年,到最後都係塔利班上返台,錢就洗咗1.5萬億,死又死咗幾千人,仲有幾萬人受傷要養一世,真係抵死
D錢洗左去邊呢

引用:
原帖由 rafalewan 於 2021-7-29 12:23 AM 發表
中國支持恐怖份子
尾國係世界最大恐怖分子,周圍去人哋國家殺人放火,同曱甴黑暴一樣,口講仁義道德但做就毫無人性

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-7-29 01:31 AM 發表

兩者統治手法相近 應該合得埋
外國果套掂就一早有成果

樂見阿富汗重新開始,中國同阿富汗共同繁榮

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-7-28 11:55 PM 發表
美國佬打生打死一啲著數都攞唔到,係撓埋雙手就著數多籮籮
最慘係condom手足 等死

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-29 12:03 AM 發表
唔知依家, 美國有乜感想? 我估應該吐緊血囉.
應該係🤣🤣🤣👍👍👍

引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-7-29 12:21 AM 發表
美國打咗20年,到最後都係塔利班上返台,錢就洗咗1.5萬億,死又死咗幾千人,仲有幾萬人受傷要養一世,真係抵死
美國多行不義必自敗,天收美國佬💪💪

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-28 11:42 PM 發表
國從阿富汗撤軍之後,政府軍節節敗退,塔利班勢力不斷擴大,有望掌權。中國外長王毅7月28日會晤塔利班代表時,呼籲對方與「東伊運」徹底劃清
中國外交部7月28日發表聲明稱,2021年7月28日,中國國務委員兼外長王毅在天津會見來華訪問的阿富汗塔利班政治委員會負責人巴拉達爾(Mullah Abdul Ghani Baradar)一行。阿塔宗教委員會和宣傳委員會負責人同行。
王毅表示,中國是阿富汗最大鄰國 ...
成班走佬縮頭烏龜有咩能耐

引用:
原帖由 rafalewan 於 2021-7-29 12:23 AM 發表
中國支持恐怖份子
了解吓先,蛙仔。

引用:
中國支持恐怖份子
塔利班對抗美國強權,抗爭成功

中國和塔利班握手,香港人最關心,幾時可以組團去阿富汗自由行。。。哈!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]