• 瀏覽: 3,290
  • 回覆: 25
美國防部長奧斯汀(Lloyd Austin)7月27日在談及中美關係時警告,美國利益受威脅時,華府不會退縮,但仍確認美國「致力於與中國建立建設性、穩定的

我哋唔會要求你地選邊站,但如果你地唔站起我果邊,我地就遲早都會打實你地。☝🏻

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/656134?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

唔要求你地選,因為唔駛選,命令你地站美國嗰邊。

亞太國家唔要做【跟尾狗】

要求完話無要求,經典美式大話。

口講唔駛選邊站,實際,,,,,,,,,,,,

當年拉登,利比亞  既卡扎菲都係佢地盟友,轉個頭就打到人地成個國家散鳩晒

引用:
原帖由 棧道 於 2021-7-29 12:03 AM 發表
當年拉登,利比亞  既卡扎菲都係佢地盟友,轉個頭就打到人地成個國家散鳩晒
老尾扶植佢地, 都係想佢地做老尾隻狗.
佢地唔肯, 老尾老屈佢地係恐佈份子,獨裁者, 跟住就打9佢地.

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2021-7-28 11:07 PM 發表
美國防部長奧斯汀(Lloyd Austin)7月27日在談及中美關係時警告,美國利益受威脅時,華府不會退縮,但仍確認美國「致力於與中國建立建設性、穩定的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210728/496996725118996480130987.jpeg/nSTbhEDpnNjMzhUHvd2UNw8pNChu7nK8vvb5sb72-bE?v=w1280r16_9
因為佢知道冇人會啋佢。

因為如果靠邊站, 好多人都會選亞爺...
情況就好似中南美洲, 美國後花園咁..
老美最清楚不過..

一個小國得罪住在隔離的超級大國.. 會很慘的.

呢個美國國防部長都幾搞笑,佢話中沒有合作嘅空間,譬如氣候變化。
美國一直推銷同中國合作氣候變化,估計美國佬喺睇中中國嘅小太陽核子融合發電技術。連美國國防部長都去推銷氣候變化,真喺怪事。

不是不要選,係沒得佢地選,一定要站美國那邊

但選錯就有「社會運動」

唔係要求係要自動波

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-7-29 12:39 AM 發表
呢個美國國防部長都幾搞笑,佢話中沒有合作嘅空間,譬如氣候變化。
美國一直推銷同中國合作氣候變化,估計美國佬喺睇中中國嘅小太陽核子融合發電技術。連美國國防部長都去推銷氣候變化,真喺怪事。
佢應該要以推進黑命貴為國家安全首要任務,瀝假

引用:
原帖由 前往遠方的魚 於 2021-7-29 01:29 發表
唔係要求係要自動波
黑社會爛仔口吻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]