• 瀏覽: 33,718
  • 回覆: 343
+10
guatemala well done 

一早著呢件咪冇事囉

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-7-28 06:13 PM 發表

今次可以賴了... 沒有豬嘴所以不適應~~~
已經見到黃甴話見佢成手扯下件衫, 似乎係件衫唔舒服, 令佢發揮唔到應有水準喎!

(曾預計波衫事件, 係為輸波搵藉口鋪路...)

附件

Badminton.jpg(87.05 KB)

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-7-28 06:25 PM 發表

輸比危地馬拉😩
佢返尼香港俾人噓,有 d 危 😀

批鬥受害者。向批鬥說不

多謝穆sir發聲

球員終於可以著港隊球衣比賽

唔講咁多,睇相

附件

9F4148F4-33AA-4908-B65D-1E43FE6BA4F4.jpeg(174.6 KB)

引用:
原帖由 green2016 於 2021-7-28 06:06 PM 發表
香港羽毛球「一哥」伍家朗,未能挺住「球衣風波」的壓力,周三(28日)於東京奧運男子羽毛球單打小組第二場比賽,以0比2不敵

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210728/photo/bkn-20210728174210083-0728_00882_001_01b.jpg?20210728175527

香港一哥點會輸架?真係笑 L 死人 😀

新聞來源連結: ...
挑! 以為幾勁! 竟然輸畀個危地馬拉呢個乒乓球弱國! 仲以為佢今日會打大赤肋帶個豬嘴打添!原來是柒頭!

又著返有區旗區徽戰衣,小粉黃又碎玻璃心

佢話唔著全黑衫唔老泥。

係咪因為唔夠衫換所以打少幾場

突然有返件衫。 羽總解釋吓好wor.

專心做只曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]