• 瀏覽: 11,359
  • 回覆: 93
+4
雖然唔再著甴曱衣,但我竟然望香港輸。因為從心裏擔心;若有人在頒奨禮奏國歌時玩小動作。該如何是好?
只希望他永遠收皮!

有人指“希望留意運動員的表現”,不包括玩嘢嗎?

曱甴一直望香港輸又吾找數

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-7-28 06:18 PM 發表

12551942 12551943
算把啦,師兄,高登一向多垃圾又唔係第一日知

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-7-28 06:18 PM 發表

高登有曱甴望張家朗輸,香討有X X望伍家朗輸,黃藍居然能同心同德同智慧,確實讓人佩服。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-7-28 18:35 發表

高登有曱甴望張家朗輸,香討有X X望伍家朗輸,黃藍居然能同心同德同智慧,確實讓人佩服。
我系紅絲,當然不一樣啦!

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-7-28 06:35 PM 發表

頭先我睇77台,訪問完後,成班主持,都覺得應該先讓運動員專注比賽
,其他野之後再講,我就唔信5-6個主持都係撐黃撐黑暴啦,
不過有講相關事件嘅"藍"KOL,留言清一色"撐穆SIR" 鬧"李慧琼"
你以一人之力叫其他人唔好學似泛民咁激進,幾乎不可能

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-7-28 06:51 PM 發表

頭先我睇77台,訪問完後,成班主持,都覺得應該先讓運動員專注比賽
不過有講相關事件嘅"藍"KOL,留言清一色"撐穆SIR" 鬧"李慧琼"
係因為風頭火勢啫!

恭喜伍xx輸波

引用:
原帖由 big3624 於 2021-7-28 19:00 發表
恭喜伍xx輸波
起碼唔使擔心。

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-7-28 06:51 PM 發表

KOL/網民起鬨,只要政黨政客無被騎劫牽著走,再大聲也只是噪聲起不了實際作用。
李慧琼為甚麼敢企硬?我猜因為民建聯一向主攻温和理性的建制選民。激藍不滿民建聯又能怎樣?聲音雖大人數不多,看了泛民如何死后李慧琼才不會為了少數激進讓多數温和失望。
師兄,你看看直到此刻哪個建制政黨的政客有跟著KOL/網民起鬨插伍家朗?

不但只希望呢隻死黑曱輸,仲希望佢永遠收皮

引用:
原帖由 big3624 於 2021-7-28 07:00 PM 發表
恭喜伍xx輸波
不能同意更多

引用:

12551942 12551943
好圖 !

想伍曱甴輸因為唔想佢有機會上頒獎台,隨時奏國歌時玩野,大叫"I am HongKongXX"

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-28 05:56 PM 發表
雖然唔再著甴曱衣,但我竟然望香港輸。因為從心裏擔心;若有人在頒奨禮奏國歌時玩小動作。該如何是好?
只希望他永遠收皮!

有人指“希望留意運動員的表現”,不包括玩嘢嗎?
其實係咪有D反智,竟然支持對家嬴,不過我鐘意你呢個決定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]