• 瀏覽: 70,298
  • 回覆: 491
  • 追帖: 2
+14
如果咁都投訴成立, 咁教育局將會收到好多黃黑教師係fb上散佈, 轉貼黃暴文宣既投訴, 公平d一視同仁, 要做就全部一次過做.

民建聯都叫佢道歉都吾做。道歉勇氣都無仲有傻仔撐。佢U tube 教人歷史...咁佢同古代將士在外打仗奸臣抽人後退有乜分別。又一件忠誠廢物。支持佢既等同支持亂港份子有乜分別?一錯再錯三錯都有傻仔撐。

引用:
原帖由 YM_羅蘭仕 於 2021-7-28 11:24 AM 發表
民建聯都叫佢道歉都吾做。道歉勇氣都無仲有傻仔撐。佢U tube 教人歷史...咁佢同古代將士在外打仗奸臣抽人後退有乜分別。又一件忠誠廢物。支持佢既等同支持亂港份子有乜分別?一錯再錯三錯都有傻仔撐。
無錯點認,佢用HONG KONG, CHINA只要,改為not,成件事唔同晒,你知黃人好小學雞架啦!

引用:
原帖由 wkon99 於 2021-7-26 07:56 PM 發表
支持穆sir嘅快d張屋企同身上所有黑色野燒毀佢!你今日做咗未呀?
你都打橫來講,正小學雞。

引用:
原帖由 YM_羅蘭仕 於 2021-7-28 11:24 AM 發表
你都好無骨氣喎,人地叫你道歉就道歉,好鬼廢囉。

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-7-26 07:31 PM 發表
我就唔信全港隊都有衫唯獨佢無衫, 想幫佢都搵好D藉口
曱甴常用的套路, 耤口多多, 姓伍的必定是曱甴.

投訴穆家駿

可以移民

我支持老穆😊

引用:
原帖由 peter925 於 2021-7-28 12:49 發表

你都打橫來講,正小學雞。
香討不嬲都係鳩噏聖地,認真

引用:
原帖由 herick 於 2021-7-26 07:55 PM 發表
全身黑色服裝,沒有可疑麼?明眼人都看得出。
一早睇穿!

引用:
原帖由 36H 於 2021-7-26 06:36 PM 發表
穆Sir講歷史好正
經常上YouTube睇
好過大學教獸多多聲
我都有睇,佢講得好正面。

呢單野,我覺得 木sir 無錯唔需要道歉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]