• 瀏覽: 32,035
  • 回覆: 223
引用:
原帖由 yeungph 於 2021-7-26 05:38 PM 發表

美國總統語無倫次是正常,無需大驚少怪。
你太誠實了😂😂😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2021-7-26 06:10 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=OzTLAziE5GE

仲邊有得救吖

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-7-26 06:09 PM 發表

美國真係無人才,一係選個顛嘅,呢屆就選個長者。
唔好話習大大個任期長,美國邊個做都係一9樣,美國民共兩黨都係同一班人渣旗,同搞帝制有鬼分別

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-26 05:29 PM 發表

作為高齡總統,拜登(Joe Biden)的身體狀況一直為外界所關注。前白宮醫生傑克遜(Ronny Jackson)在電視節目上表示,拜登很有可能因為身體原因而在任期內辭職。

美國《國會山報》7月25日報道,前白宮醫生兼共和黨人傑克遜在接受採訪時表示,他相信美國總統拜登會因為認知能力有限而辭職。
針對拜登前一天在美國有線新聞網絡(CNN)大會回答記者問時語無倫次的表現,傑克遜在做客美國霍士新聞一個 ...
賀錦麗能力不足,只係靠惡。
拜登要做到死先好。

拜登腳痛,不能站立,決定辭職。

美國總統選舉應該要設立年齡限制

引用:
原帖由 tomlee021239 於 26-7-2021 18:29 發表

作為高齡總統,拜登(Joe Biden)的身體狀況一直為外界所關注。前白宮醫生傑克遜(Ronny Jackson)在電視節目上表示,拜登很有可能因為身體原因而在任期內辭職。

美國《國會山報》7月25日報道,前白宮醫生兼共和黨人傑克遜在接受採訪時表示,他相信美國總統拜登會因為認知能力有限而辭職。
針對拜登前一天在美國有線新聞網絡(CNN)大會回答記者問時語無倫次的表現,傑克遜在做客美國霍士新聞一個 ...
美狗 D所謂話事人 唔係痴就係傻

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-26 06:50 PM 發表

賀錦麗能力不足,只係靠惡。
拜登要做到死先好。
其實美國總統個位都係傀儡來架啫,美國最近搞咁多野,係鬼拜登諗出來咩,佢都只係橡皮圖章

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-26 06:53 PM 發表

其實美國總統個位都係傀儡來架啫,美國最近搞咁多野,係鬼拜登諗出來咩,佢都只係橡皮圖章
甘,侵侵表現幾好,充滿娛樂性,又夠表情。

引用:
原帖由 霸王擰 於 2021-7-26 05:40 PM 發表

賀錦麗好大機會上位,其實步棋可能一早係咁plan

好恐怖~

腫桶只是傀儡, 背後深層才是揸權

侵侵回歸

沒有提示卡片?

唔好L 走呀,攪L清楚個大選舞弊先呀~~~~

我等緊美霉探討分析,
點解呢個「語無倫次」老野,會史無前例8千萬高票當選

係美國人智商歸零,還是真係大選舞弊

登登話, 侵侵, 你整單漂白水.......我都唔弱啫.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]