• 瀏覽: 47,517
  • 回覆: 223
+7
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-26 05:42 PM 發表
睇佢個樣做定帛金都得.
笑死我

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-7-26 05:37 PM 發表
老登那次上飛機梯級時連仆幾次,應該是有輕微中風的徵兆,現在見他行都腳浮浮,相信美國很快會變天。
北京同仁堂
安宮牛黃丸
幫到忙
頂住呀
有乜留番拜山至講

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-26 05:29 PM 發表
作為高齡總統,拜登(Joe Biden)的身體狀況一直為外界所關注。前白宮醫生傑克遜(Ronny Jackson)在電視節目上表示,拜登很有可能因為身體原因而在任期內辭職。

美國《國會山報》7月25日報道,前白宮醫生兼共和黨人傑克遜在接受採訪時表示,他相信美國總統拜登會因為認知能力有限而辭職。
針對拜登前一天在美國有線新聞網絡(CNN)大會回答記者問時語無倫次的表現,傑克遜在做客美國霍士新聞一個 ...
印第安人詛咒 Curse of Tippecanoe
唔係流架!
拜登哩4年唔死算贏咗!

美國選埋D總統都係語無倫次, 唔關年齡事

車。共和黨人講就緊係啦,佢話拜登俾火外星人捉左去研究都得架啦⋯⋯

小心佢臨死前射D核彈出來

點計都唔到柒普啦
民主黨點會俾共和黨插手白宮
🤣

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-26 05:29 PM 發表
作為高齡總統,拜登(Joe Biden)的身體狀況一直為外界所關注。前白宮醫生傑克遜(Ronny Jackson)在電視節目上表示,拜登很有可能因為身體原因而在任期內辭職。

美國《國會山報》7月25日報道,前白宮醫生兼共和黨人傑克遜在接受採訪時表示,他相信美國總統拜登會因為認知能力有限而辭職。
針對拜登前一天在美國有線新聞網絡(CNN)大會回答記者問時語無倫次的表現,傑克遜在做客美國霍士新聞一個 ...
痴痴呆呆走埋一台

侵侵機會黎啦

邪惡帝國邊個做腫桶關我撚事咩

美國總統O既語無倫次, 
根本同健康無半點關係~ 

講幾句野都要睇紙仔..睇遲D中期選舉後傻侵會唔會玩政變

印裔女人做美國總統,白人會服氣嗎?

引用:

垃圾國家連個總統都老過人好心就收皮啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]