• 瀏覽: 49,730
  • 回覆: 276
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 oyear 於 2021-7-26 06:38 PM 發表

唔係好關事,我係覺得 d招好高
主要係你以為你會講呢d,美國梗係預備好佢點正義同你鬥咀

點知你提既野,完全無估計到, 完全佢美國 out of agenda.

根本中國太高。
你講左面我講右面
完全唔知中方目的咯
美國都要今晚打番美國匯報下一步對策啦
明天應該無咩成果既啦,拉據中可能係中國預期

雙方繼續自說自話,日日鬧交,沒什麼好期望的。

引用:
原帖由 平陽虎 於 2021-7-26 06:23 PM 發表
提都冇提過藍波灣,呆娃表示不服(世上最強兩大國,竟然唔提民煮抗疫模範生?)
你愈提即係愈緊張
美國應該帶住台灣籌碼黎同你換
會談前仲降落軍機

中國講明主權係無得傾
中國一早講左
依家等美國自己識做

下跪啦7頭..
美債就一定唔買㗎啦...美債唔好拋得咁快...有得傾....

引用:
原帖由 _️_ 於 2021-7-26 05:48 PM 發表
必定反枱 美國佬彩你有味 去做下Show就走 之後繼續打壓死共產
美國佬應該大徹大悟,幫手打死晒啲曱甴。

睇吓啲黃媒提都無提中國屌柒老尾

引用:
原帖由 gk3328 於 2021-7-26 06:33 PM 發表
原來黨員同家眷去美國是首要條件。。。
美國都係英國同法國霸番黎

到中國人搶下北美利益啦

中國不給美國佬作故仔空間
美國佬本來過黎做下show,順便作下故仔,中國下跪,美國前景一片美好
美國政府有做野,唔係等爆煲,作作秀咁

乜嘢重點都由謝鋒講晒,老王跟本不用見呢個婆娘;
或許基於風度見一見影張相,寒暄兩句......第三句就說....請回喇...唔送.

引用:
原帖由 cll4793 於 2021-7-26 06:37 PM 發表

(睇黎對美國黎講 同謝峰既會談 佢地係完全唔當一回事
佢地重視既都係王毅果場..)

對佢老美黎講,係。但係對中國黎講唔係。我國安排謝鋒會見老虔婆,開炮直轟,送清單,係明確表明中方態度,佢求見王毅,王毅只係禮貌上寒暄幾句送客,老虔婆唔識相仲想乸渣沙,王毅只會交叉佢,亦唔會答應佢d咩,想傾d咩就照清單做嗮先再講。
我而家等睇王毅個會見形式係點
如果係大廳接見 講完幾句就散場
咁我真係唔知美國搞場大龍鳳黎做乜

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-7-26 05:28 PM 發表
美方急於向中國獻媚,送上門
直情搏屌

引用:
原帖由 _️_ 於 2021-7-26 05:48 PM 發表
必定反枱 美國佬彩你有味 去做下Show就走 之後繼續打壓死共產
黃人美國奴才媽都叫失聲,要拜山登高

美國送埋塊面比中國打。

今鋪美國政府又一失敗外交操作
比中國屌到反艇,無晒國威,班細睇到又要涼一涼,又多一班國家要過底啦

美國好奸的👎🏻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]