• 瀏覽: 65,573
  • 回覆: 924
+37
本港羽毛球奧運代表伍家朗的球衣沒區旗一事引起關注,港協暨奧委員副會長霍啟剛就撰文,指「只有運動員自己先知道着乜嘢衫比賽最舒適同最能夠發揮自己嘅水平」⋯⋯

大家明啦,金主終於現身

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/伍家朗球衣風波-霍啟剛撐運動員自由選擇合適衣服-冀焦點放港隊表現-214913777.html

全部運動員自由選擇出賽衣服,咁樣香港隊唔知會似乜呢

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-7-26 12:16 PM 發表
你岩,香港唔應該有運動,改做勞動好過啦

其他港隊羽毛球員球衣同一牌子有區旗,港隊出發前,唔知伍生無區旗球衣架咩,足球籃球係咪都人人自由球衣先。

咁係咪唔著上3有好表演, 就可以唔著????
冇汗痴住打得爽好多架wor

引用:
原帖由 panda009 於 2021-7-26 12:18 PM 發表

你岩,香港唔應該有運動,改做勞動好過啦
咁係咪唔著上3有好表演, 就可以唔著????

算啦
霍英東D子孫有邊個似樣過?
兩父子撚咗香港體育界咁耐
香港體育界D管理有幾何似樣過?

好啦以後港隊全部自由選擇衣服出賽啦

霍生批准了

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-7-26 12:16 發表
集體叛亂。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-7-26 12:21 PM 發表
其他港隊羽毛球員球衣同一牌子有區旗,港隊出發前,唔知伍生無區旗球衣架咩,足球籃球係咪都人人自由球衣先。
唔知美斯可唔可以話著三間、NB踢巴塞發揮好啲,唔著一剔嗰件呢🤣

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-7-26 12:21 發表
我記得有規定運動員要展示國旗或區選標誌,完全無係係唔得既。咁做俾人混入場內扮選手就港隊損失。

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-7-26 12:14 PM 發表
本港羽毛球奧運代表伍家朗的球衣沒區旗一事引起關注,港協暨奧委員副會長霍啟剛就撰文,指「只有運動員自己先知道着乜嘢衫比賽最舒適同最能夠發揮自己嘅水平」⋯⋯

大家明啦,金主終於現身

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/伍家朗球衣風波-霍啟剛撐運動員自由選擇合適衣服-冀焦點放港隊表現-214913777.html
講呢D?
霍公子你果一官半職可以唔洗做了

中國,南韓,德國,香港,都YY球衣有國旗區旗,香港隊唯獨伍生與眾不同,玩野咩。

係曱甴朗冇隊服 

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-7-26 12:14 PM 發表

大家明啦,金主終於現身

新聞來源連結:
霍少爺真係令人失望!你咁攬佢,點解又攬住郭晶晶呀?大陸妹喎!DLLM霍睇光!

主題標籤 #伍家朗
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]