• 瀏覽: 5,059
  • 回覆: 12
還特咪強調AMCA唔會模仿殲-20嘅設計,因為該機嘅能力「非常唔確定」。根據計劃,AMCA將配備先進嘅有源相控陣雷達(AESA)並具備超機動能力,同時融入部分「第六代戰斗機技術」,具有全天候作戰能力和超音速巡航能力,同時還計劃推出有人和無人版本。

引用:
原帖由 後天粗野的水樽 於 2021-7-26 10:49 AM 發表
還特咪強調AMCA唔會模仿殲-20嘅設計,因為該機嘅能力「非常唔確定」。根據計劃,AMCA將配備先進嘅有源相控陣雷達(AESA)並具備超機動能力,同時融入部分「第六代戰斗機技術」,具有全天候作戰能力和超音速巡航能力,同時還計劃推出有人和無人版本。
一早講左啦!是LCA的中型機,但不知何年何月才能見到.

引用:
原帖由 後天粗野的水樽 於 2021-7-26 10:49 AM 發表
五代機都未有,何來六袋機嘅技術

引用:
原帖由 自行車專用 於 2021-7-26 07:25 PM 發表

印度諗住買外國,再組裝,咪當自己囉

不如研究下加入咖喱仲實際啦

印度理所當然研究第六代戰機,否則如何超越中國。
如果中國興建世界上最高的建築物 ,印度會即時建更高的不過只係頂層!

不自量力。

引用:
原帖由 自行車專用 於 2021-7-26 07:25 PM 發表

名稱上超越中國

等印度研究完,世界正流行八代機

印度嘅最大問題係 ,想法同要求超理想! 但卻忽略咗自身能力有限!

引用:
原帖由 coco2146541 於 2021-7-27 12:28 AM 發表
不如研究下加入咖喱仲實際啦
如果加入牛糞,再經由法師加持,應該可以有更佳效果

誇大自己嘅實力

牛尿做燃料一定有超越可能!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]