• 瀏覽: 33,046
  • 回覆: 282
+16
英國首都倫敦周日(25日)受暴雨影響,多區出現嚴重水浸,市面有多輛汽車因死火拋錨,司機及乘客被迫棄車逃生,有輕鐵站因雨水

有消息傳英國地鉄浸死了幾千隻曱甴,相信真相又變成機密了。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0726_00992_001.html

引用:
原帖由 redsoon 於 2021-7-26 10:46 AM 發表
英國首都倫敦周日(25日)受暴雨影響,多區出現嚴重水浸,市面有多輛汽車因死火拋錨,司機及乘客被迫棄車逃生,有輕鐵站因雨水

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210726/photo/bkn-20210726070027841-0726_00992_001_01b.jpg?20210726093444

有消息傳英國地鉄浸死了幾千隻曱甴,相信真相又變成機 ...
浸死了幾千隻曱甴, 咁慘

鄭 州 黎 , 呃 我 唔 到 .

呢啲咪係報應囉, 之前成堆曱甴笑得幾L開心.

聽講浸死咗幾千隻曱甴,要出動軍隊清理現場。

天災呢D野不應帶有政見
不正常的天氣,意味著未來還會有便多的天災,難免未來自己也會成為受害者

曱甴黃絲話英國先進好多,都冇死人,抵讚!英女皇萬歲!

天災冇計啦

引用:
原帖由 alvinm 於 2021-7-26 10:59 AM 發表
天災呢D野不應帶有政見
不正常的天氣,意味著未來還會有便多的天災,難免未來自己也會成為受害者
要正視環保議題

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-26 10:55 AM 發表
呢啲咪係報應囉, 之前成堆曱甴笑得幾L開心.
呢1,2年曱甴笑中國時,轉頭佢地主人國就出事,屢試不爽

引用:
原帖由 HITMAN169 於 2021-7-26 10:49 AM 發表

浸死了幾千隻曱甴, 咁慘
曱甴害蟲見到一定殺他死對付,陰國殺蟲水都慳番

英國佬屋漏偏逢連夜雨

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-7-26 10:57 AM 發表
聽講浸死咗幾千隻曱甴,要出動軍隊清理現場。
啲屍體拋晒落北極,費事比人見到。一車一車咁運過去。😎

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-7-26 11:03 AM 發表
英國佬屋漏偏逢連夜雨
今次又唔知損失多少……班BNO去到要捐錢振災嗎

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-7-26 10:51 AM 發表
鄭 州 黎 , 呃 我 唔 到 .
天滅鍾共

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]