• 瀏覽: 22,089
  • 回覆: 222
  • 追帖: 1
+16
當地時間23日,菲律賓主權新聞網發表題為《請開放德特里克堡接受新冠病毒溯源調查》的文章。作者赫曼·勞瑞爾指出,美國在新冠病毒溯源問題上反覆炒作對華陰謀論,不負責任地將疫情政治化,應當開放疑點重重的德特里克堡面對溯源調查。

既然美國佬咁喜歡WHO專家進行溯源調查, 牠應該第一時間開放美國境內所有病毒細菌實驗室來讓WHO專家進行調查才是啊...

等睇美國佬的病毒細菌實驗室的調查報告, 讓全世界知道美國佬掩飾隱瞞收藏了幾多美國肺炎原始病毒, 到底洩漏了幾多次病毒到實驗室外...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202107/25/AP60fd7c36e4b08d3407cfe9a4.html

美國需要對 德特里克堡有疑問的 國家
對2019年德堡所在州 發生的 電子煙 白肺病
以及超級流感 
給世界一個 合理解釋!!

美國唔敢比人查
肯定身有屎

菲媒:請美國開放德特里克堡接受新冠溯源調查 

仲查乜鬼~老尾一早毀滅証據啦~

A 提議查C, C轉頭搵 D 提議查A.  小學雞都唔玩這把戲啦,啲所謂大國仲玩.
病毒係第一處大爆發咪查邊到囉.
學藍尸話齋,行得正企得正怕咩喎,

美國唔敢啦。

老美壞事,紙包唔住火!

引用:
原帖由 felixeyuen 於 2021-7-26 05:30 AM 發表
仲查乜鬼~老尾一早毀滅証據啦~
都要查,而家美國又有一隻新超級病毒,尋日新聞

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-7-26 05:32 AM 發表
A 提議查C, C轉頭搵 D 提議查A.  小學雞都唔玩這把戲啦,啲所謂大國仲玩.
第一大爆發係美國喎,唔好以為改個名叫電子煙肺炎就唔係美國肺炎先得㗎,呀美狗屎

引用:
原帖由 賢豬 於 2021-7-26 06:11 AM 發表

第一大爆發係美國喎,唔好以為改個名叫電子煙肺炎就唔係美國肺炎先得㗎,呀美狗屎
你一定驗過兩種病株係相同? 你有冇寫一份詳細嘅醫學報告?未既就快啲去做啦. 👍👍

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-7-26 05:32 AM 發表
你尼點叫科學態度?

科學家都唔敢講,邊度大規模爆發就只查果度,尼個推論,你系點得出加?

難度你系世衛專家??

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-7-26 06:20 AM 發表

你尼點叫科學態度?

科學家都唔敢講,邊度大規模爆發就只查果度,尼個推論,你系點得出加?

難度你系世衛專家??
「難度你系世衛專家??」 

睇留言我仲以為你地係. 

引用:
世衛已經查過武漢啦
幾時到德特里克堡
學你話:行得正企得正怕咩喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-7-26 06:32 AM 發表

世衛已經查過武漢啦
幾時到德特里克堡
學你話:行得正企得正怕咩喎
現在係世衛自己出聲要再查個㗎喎. 
你比唔比?唔比咪證明身有屎囉.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]