• 瀏覽: 3,926
  • 回覆: 17
+2
東京奧運於23日晚上正式揭幕,然而開幕式遭外界批評創意欠奉及平淡。其中日本名導兼諧星北野武更狠批無聊,「看得我都睡著了」,更直言浪費納稅人金錢。

我都瞓著左

😵😵😵

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/8866103-【東京奧運】狠批開幕式悶到訓著-北野武:還我納/

睇下閉幕又搞成點?

😏

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-7-25 10:55 PM 發表
睇下閉幕又搞成點?

😏
無期望……到時可能大部份選手中招無乜人出席閉幕禮

同京奧開幕禮比真係蚊髀同牛髀!

開幕禮一定要好有娛樂性?拍緊笑片?

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-7-25 11:20 PM 發表
同京奧開幕禮比真係蚊髀同牛髀!
咁又唔公道,東京今次係疫情下舉行,一切從簡,蝕錢蝕到嘔……

日本仔搞呢d預左,自己睇av補返就得。

講人話

東奧開幕真係估佢唔到... 咁爛

搞奧運大多數要蝕錢,好多國家只希望利用奧運提高國家知名度及形象,另外想旅遊賺一筆補數。賺錢嘅奧運好似係巴塞隆拿及悉尼,至於北京花錢最多都係蝕本,但中國形象就史上最高。至於東京今屆奧運,搞得唔合時,疫情之下硬來,點都唔會受世人歡迎,尤其死人最多國家,邊有心情睇奧運,更加唔會去日本旅遊,日方大蝕本,又損國家形象,求其上馬算啦。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-7-25 11:02 PM 發表

無期望……到時可能大部份選手中招無乜人出席閉幕禮
執政自民黨靠奧運谷選票喎

😉

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-7-26 12:49 AM 發表
搞奧運大多數要蝕錢,好多國家只希望利用奧運提高國家知名度及形象,另外想旅遊賺一筆補數。賺錢嘅奧運好似係巴塞隆拿及悉尼,至於北京花錢最多都係蝕本,但中國形象就史上最高。至於東京今屆奧運,搞得唔合時,疫情之下硬來,點都唔會受世人歡迎,尤其死人最多國家,邊有心情睇奧運,更加唔會去日本旅遊,日方大蝕本,又損國家形象,求其上馬算啦。
同國運有關

😉

引用:
原帖由 0987654 於 2021-7-25 11:34 PM 發表

咁又唔公道,東京今次係疫情下舉行,一切從簡,蝕錢蝕到嘔……
d野一早排好........

引用:
原帖由 0987654 於 2021-7-25 11:32 PM 發表
開幕禮一定要好有娛樂性?拍緊笑片?
你搞錯, 唔一定要娛樂性, 但必須有可觀性

😏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]