• 瀏覽: 3,273
  • 回覆: 9
提示: 違規內容已被屏蔽
迎接2024巴黎奧運年
中法建交60周年
做反華代表,光宗耀祖

河童都有唔少銜頭,收穫就係坐多幾年

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-7-25 09:10 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/commentary/20210725/bkn-20210725000503546-0725_00832_001.html

早前倉皇離開香港的前立法會議員郭榮鏗,獲美國哈佛大學甘迺迪學院封為2021至22年度「亞洲學人」,令人啞然失笑。這種小政客何德何能?有何學術貢獻?當然,站在洋人的角度,郭榮鏗忠心耿耿,反中亂港不遺餘力,論功行賞 ...
出到郭榮鏘做正印,正所謂蜀中無大將也!

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-7-26 12:39 發表

好在釘書健都入獄

如果係釘書健上位,仲好笑!
支持釘書健!

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-26 01:17 PM 發表

支持釘書健!
釘書健有耶魯收佢讀神學博士

讀完,俾佢做個牧師,收山

可惜失敗要坐監,坐完大概耶魯唔會收佢(少少野都做唔到,無用)

不過佢撈白鴿黨幾十年都撈唔起,點都要搏,正所謂:搏一搏,單車變摩托

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-7-27 09:11 發表

釘書健有耶魯收佢讀神學博士

讀完,俾佢做個牧師,收山

可惜失敗要坐監,坐完大概耶魯唔會收佢(少少野都做唔到,無用)

不過佢撈白鴿黨幾十年都撈唔起,點都要搏,正所謂:搏一搏,單車變摩托
搏要有本亊,有本亊當初就唔使民主黨收留啦!

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-7-25 09:10 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/commentary/20210725/bkn-20210725000503546-0725_00832_001.html

早前倉皇離開香港的前立法會議員郭榮鏗,獲美國哈佛大學甘迺迪學院封為2021至22年度「亞洲學人」,令人啞然失笑。這種小政客何德何能?有何學術貢獻?當然,站在洋人的角度,郭榮鏗忠心耿耿,反中亂港不遺餘力,論功行賞 ...
垃圾都要支持,可見人材凋零也!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]