• 瀏覽: 24,566
  • 回覆: 217
我估中國要派艦隊去保護油船,可能比美國海盜打刧

熱賣及精選
甘油價會唔會爆上100?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-7-25 06:18 PM 發表

唔會啦
以色列有時係要向美國交代
但對中國佢都係唔出聲多
盡力幫中國及做中國好朋友
中國對以色列既外交關係等級差唔多包尾 , 11個等級只係排第9 , 只是做下生意
以色列和美國著埋同一條褲 , 幫過中國乜啊 ?

引用:
原帖由 網紅球王 於 2021-7-25 11:00 PM 發表

中國對以色列既外交關係等級差唔多包尾 , 11個等級只係排第9 , 只是做下生意
以色列和美國著埋同一條褲 , 幫過中國乜啊 ?
其中一樣係出賣美式國防科技畀中國!

美國佬唯一可以打擊中國從伊朗進口石油的方法,就係平過伊朗賣俾中國。

引用:
原帖由 heyworld 於 2021-7-25 02:22 PM 發表

腦殘曱甴話尾巴好勁,好叻,所以在阿富汗打了20年都如龜般敗撤…………
所以人地D軍機軍艦可以係中共國門口軍演,
中共國行得去邊話。
而且連習 總書記都送個女去你話既國家。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-7-24 09:52 PM 發表

所以話呢個美國政府咪叫獨裁國家囉
美國簡直係邪惡軸心國

應該繼續鼓勵,中國從伊朗進口石油。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-24 09:13 PM 發表

據路透7月23日報道,一名美國官員表示,美國正在考慮打擊伊朗向中國出售石油,以應對伊朗可能不會重返核談判或在返回談判桌時採取更強硬立場的可能性。

官員稱,美國今年早些時候告訴中國,其主要目標是恢復遵守2015年伊朗核協議,如果能及時恢復協議,就沒有必要懲罰違反美國製裁、購買伊朗原油的中國公司。
鑑於伊朗何時可能在維也納恢復間接會談的不確定性,以及伊朗候任總統萊希(Ebrahim Raisi)是否 ...
尾國呢個侵略霸夌恐怖主義政府一日唔滅世界都唔會有好日子過!

等睇今日王毅點樣吊打了美國人

美國獨裁政府, 要種族滅絕伊朗

肺炎始祖美國白皮豬不如去搶啦 世界強盜美國豬

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-24 09:13 PM 發表

據路透7月23日報道,一名美國官員表示,美國正在考慮打擊伊朗向中國出售石油,以應對伊朗可能不會重返核談判或在返回談判桌時採取更強硬立場的可能性。

官員稱,美國今年早些時候告訴中國,其主要目標是恢復遵守2015年伊朗核協議,如果能及時恢復協議,就沒有必要懲罰違反美國製裁、購買伊朗原油的中國公司。
鑑於伊朗何時可能在維也納恢復間接會談的不確定性,以及伊朗候任總統萊希(Ebrahim Raisi)是否 ...
美國日日放假消息  咁幼稚! 我夠膽講 美國一旦同中國宣戰!美國立刻破產   貨幣必須貨品支援   當中包國產品不接受美元交易! 結果係點? 全球最多國家貿易夥伴係中國! 第二打仗所需的工業糸統  美國有嗎?   想恐嚇誰?

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2021-7-26 12:49 AM 發表

所以人地D軍機軍艦可以係中共國門口軍演,
中共國行得去邊話。
而且連習 總書記都送個女去你話既國家。
腦殘曱甴日日四處祼跑,傷不了人也動不了別人絲毫,沒人理會/甚或被當馬騮戲睇,咁就幻想好9威??腦殘真系冇得醫架!!

高加索人的傲慢,亞洲過去百年死去的亡魂期望呀爺為他們平反

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]