• 瀏覽: 24,467
  • 回覆: 217
路透社話金正恩死左

熱賣及精選
引用:
原帖由 kingking99 於 2021-7-25 03:49 PM 發表

美帝有乜做唔出?
炸完話用了舊地圖又得,話導彈失控自己飛去炸又得,支持反對派去炸又得,甚至老屈你自己炸都得,得左!
咁即係炸伊朗,巴基斯坦同中國,兩個半核國家,你認為今時今日嘅尾角敢咩?中國用同樣理由炸沈尾角啲航空母艦,尾角點算?

引用:
原帖由 _👻_ 於 2021-7-25 03:57 PM 發表

泛民要封關 咪連班五毛一齊封啦 共產黨萬歲
嘻嘻,又係你隻台灣青蛙,吊柒你老母就係!

引用:
原帖由 _👻_ 於 2021-7-25 03:57 PM 發表

泛民要封關 咪連班五毛一齊封啦 共產黨萬歲
正常人無法明白的邏輯

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-7-25 03:23 PM 發表

伊朗核談判多年前己談妥,簽哂,係美國自己推翻,依家又賴伊朗
選舉政府屆屆都唔同玩法架啦,唔出奇

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-7-24 09:52 PM 發表

所以話呢個美國政府咪叫獨裁國家囉
啲死YC覺得佢地好自由好有人權架,佢地死晒去美國就香港太平

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-7-25 03:38 PM 發表

中國打壓香港經濟邊一瓣?
唔准香港人做買賣,唔准你出賣國家?
啲YC真係自己幻想就當真,佢地真係個個都有精神病

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-7-24 10:41 PM 發表

你一定唔知道中國同以色列有幾多軍事合作
其實以色列同中國、俄羅斯都好老友
唔信你可以問返普大帝同習大帝
費爾康預警機事件  哈比無人機事件
呢兩件係咪你所講既軍事合作 , 以色列和中國頂多有商業合作 , 而且在新彊問題上攪唔少野 , 以色列院外游說集團曾經請新彊攪事分子熱比婭在美國國會演講 , 仲有一帶一路問題上以色列實會攪事

尾國惡到吖!

本來核協議好地地,尾國Trump無啦啦唔承認,其實受制裁應該係尾國。

怕咩?大不了燒柴燒炭   

引用:
原帖由 巴士真心事 於 2021-7-25 03:45 PM 發表

美鬼由50年代開始石油禁運中國,直至80年代先解除!大家都知道,石油其實係同糧食生產有直接關係!禁石油就會出現糧食生產困難,糧食減少就會動搖國家,甚至會出現動亂!

美鬼係人間惡魔!
由於大慶油田存在, 新中國係80年代前民營經濟發達, 石油係夠用

引用:
原帖由 054D 於 2021-7-25 05:38 PM 發表

由於大慶油田存在, 新中國係80年代前民營經濟發達, 石油係夠用
1963年11月19日,石油部部長余秋里向第二屆全國人民代表大會第四次會議作大慶石油會戰情況的報告。1963年12月3日,國務院總理周恩來在第二屆全國人民代表大會第四次會議上做《政府工作報告》,鄭重宣告:中國人民使用「洋油」的時代,一去不復返了!

美國霸權,阻人地國交易,連石油都沒自由交易

引用:
原帖由 king-man 於 2021-7-25 01:41 PM 發表

痴Q線,中國同伊朗做生意關佢柒事
老人家講過敵人嘅朋友都係敵人

引用:
原帖由 網紅球王 於 2021-7-25 04:50 PM 發表

費爾康預警機事件  哈比無人機事件
呢兩件係咪你所講既軍事合作 , 以色列和中國頂多有商業合作 , 而且在新彊問題上攪唔少野 , 以色列院外游說集團曾經請新彊攪事分子熱比婭在美國國會演講 , 仲有一帶一路問題上以色列實會攪事
唔會啦
以色列有時係要向美國交代
但對中國佢都係唔出聲多
盡力幫中國及做中國好朋友

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]