• 瀏覽: 22,991
  • 回覆: 217
引用:
原帖由 fb38f1734a005d 於 2021-7-26 10:04 AM 發表

美國日日放假消息  咁幼稚! 我夠膽講 美國一旦同中國宣戰!美國立刻破產   貨幣必須貨品支援   當中包國產品不接受美元交易! 結果係點? 全球最多國家貿易夥伴係中國! 第二打仗所需的工業糸統  美國有嗎?   想恐嚇誰?
美國而家根本係幫中國練習緊危機處理。中美一旦開戰,美國要切斷所有中國網絡,睇黎中國應該應付倒,相反美國就唔係好樂觀了。

熱賣及精選
中國同伊朗買貨關你美國乜事?

尾角惡晒, 別國既買賣都要管

引用:
原帖由 老納 於 2021-7-24 09:48 PM 發表

今時今日嘅中國唔會睇你美國佬台戲囉!
中俄都唔那睇你老美台戲,得返D美狗附和。

引用:
原帖由 BlackAjah 於 2021-7-24 09:55 PM 發表

超級雙重標準囉, 又話人權自由既
係佢搞9人果時講自由姐,你搞佢就變左恐怖主義

引用:
原帖由 黑人898 於 2021-7-24 10:00 PM 發表

中國同伊朗簽咗25年合約,用人仔找數,美國佬憑乜制裁人,係美國佬退出美伊談判在先,用制裁逼人,中國真係幫吓伊朗發展核武器先得,睇吓美國重可唔可以咁霸道
中伊、中俄既石油貿易全部轉用人仔結算,老美一個仙都落唔到袋,所以即刻搞9人。

引用:
原帖由 黑人898 於 2021-7-24 10:00 PM 發表

中國同伊朗簽咗25年合約,用人仔找數,美國佬憑乜制裁人,係美國佬退出美伊談判在先,用制裁逼人,中國真係幫吓伊朗發展核武器先得,睇吓美國重可唔可以咁霸道
中伊、中俄既石油貿易全部轉用人仔結算,老美一個仙都落唔到袋,所以即刻搞9人。

引用:
原帖由 家英哥 於 2021-7-24 10:08 PM 發表

用人民幣結算, 關你滷尾隻靴事呀!
就係完全唔關佢事所以跳掣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]