• 瀏覽: 15,822
  • 回覆: 153
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 keke009 於 2021-7-24 07:10 PM 發表

香港都唔係第一單有外交豁免權既人確診.
你講起,咁又係...

熱賣及精選
引用:
原帖由 bbc16M 於 2021-7-24 07:55 PM 發表

2個唔係免檢疫,係特權俾佢地居家檢疫,講咗佢地違反咗檢疫條例唔留係居所,但政府又唔敢講會唔會檢控佢地一家違反檢疫條例,無鬼用!
只係家居隔離, 到有病癥先檢查, 如果有檢疫就應該一早入咗醫院啦

今次曱甴又唔出來吠

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-7-24 06:05 PM 發表

本港今日新增兩宗輸入確診個案,至今本港個案累計11,976宗。另外有少於5宗初步確診個案。醫院管理局表示,截至今日上...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210724/_2021072416550914333.jpg

自恃有特權唔檢疫結果危殆, 當然最大責任係佢自己但香港政府係有責任! 根本就唔應該有免檢疫呢個關系大 ...
唔該相關官員定政策同檢測認真少少,次次都係好幾日就放鬆!疫情爆時一早封晒全部高危地區,大家早就恢復正常生活了!

13歲咁年輕。應該未打針。
證明打疫苗有助防重症。

4兄/BNT打咗安全丫

又傳播, 正一廢青

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-7-24 07:28 PM 發表

通關好重要, 好多生意要去內地廠傾返來, 現在香港市況已經非常靜, 最拖落去, 大量外資地區總部徹離香港, 遲早失業率急升.
無理由的。有角安法。
各地商人都覺得安全喎。

邊條白癡可以咁樣搞到豁免隔離嘅呢?嗰條友係咪應該要炒咗佢呢?呢條咁嘅契弟違反豁免隔離周圍走,究竟邊個要負責任呢?

人命關天,錯而能改,祝願沙特領事13歲女兒早日康復!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-7-24 06:05 PM 發表

本港今日新增兩宗輸入確診個案,至今本港個案累計11,976宗。另外有少於5宗初步確診個案。醫院管理局表示,截至今日上...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210724/_2021072416550914333.jpg

自恃有特權唔檢疫結果危殆, 當然最大責任係佢自己但香港政府係有責任! 根本就唔應該有免檢疫呢個關系大 ...
河伯娶妻

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-7-24 08:07 PM 發表

河伯娶妻
西門豹治鄴, 結果都只係郁咗果d鄉紳同巫婦, 官員都無郁到

家居檢疫仲要周圍去
好得番都麻煩政府要追究責任
如果大爆發就難辭其咎

領事特權 求仁得仁

最危險就係個個覺得安全嗰時,可能1個禮拜又疫情爆發,正宗木馬屠城記🎠

引用:

不論老嫩,病毒專攻愛自由唔戴口罩的人。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]