• 瀏覽: 5,411
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-7-24 11:41 AM 發表

清華的學霸,文武雙全!!
真的太勁了

熱賣及精選

拎金牌你估嗌幾吓口號就有。
各國運動員不斷努力而獲得,所有拎到獎牌運動員都值得鼓掌,不論國籍地區嘅。😆

引用:
原帖由 傅満州 於 2021-7-24 11:05 AM 發表

睇viu TV 睇唔到,係咪假新聞?
妖tv睇基佬睇肉架,點會體育丫…

中國奪首金,希望唔會有大量曱甴跳樓或跳海,宣洩不滿

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-24 10:40 AM 發表

東京奧運首面金牌誕生,由中國的楊倩在女子10米氣步槍奪金。今屆中國派出楊倩及王璐瑤參賽,21歲的楊倩被視為中國搶奪首...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210724/share_2021072410340356256.jpg

第一面金牌由我國隊員獲得:smile_34 ...
恭喜!恭喜!中國加油!

恭喜國家隊,恭喜楊倩

引用:
原帖由 michellelm 於 2021-7-24 11:12 AM 發表

Facebook臘腸下面啲黃屍今日食唔落飯
歡迎 大家 集體鞭尸!!

支持中國及香港運動員💪,希望d人唔好再政治上腦又扯去政治!

引用:
原帖由 傅満州 於 2021-7-24 11:05 AM 發表

睇viu TV 睇唔到,係咪假新聞?
曱甴台,睇唔到唔奇

恭喜中國隊!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-7-24 01:15 PM 發表

歡迎 大家 集體鞭尸!!

呢位院友比人鞭咗拾幾版啦!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-7-24 10:40 AM 發表

東京奧運首面金牌誕生,由中國的楊倩在女子10米氣步槍奪金。今屆中國派出楊倩及王璐瑤參賽,21歲的楊倩被視為中國搶奪首...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210724/share_2021072410340356256.jpg

第一面金牌由我國隊員獲得:smile_34 ...
叻女,文武雙全,心理質素好

恭喜旗開得勝,祝國家隊越戰越勇,亦希望港隊盡快斬獲第一牌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]