• 瀏覽: 30,380
  • 回覆: 373
  • 追帖: 1
呢d垃圾冇捐錢仲好意思話捐錢既人
人地錢點樣洗關你q事咩 真係忽怱地個腦

熱賣及精選
智將on9仔唔會明白 
賬災重要
不代表維護國家領土完整不重要

振英捐3000萬?
林鄭2000萬?
炳強2000萬?
家蕉2000萬
何君1億?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-23 11:51 PM 發表

作家苦苓在臉書貼文,「中國隨便一架騷擾台灣的戰鬥機、或是對準台灣的一枚導彈,那些錢都足夠河南救災救不完,台灣哪一個人捐款給中國,我就叫他是王八蛋」。

指摘中國「有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?」 點擊放大瀏覽苦苓引起爭議的原文及河南水災最
苦苓又指:「捐款給中國河南洪水災民?有沒有搞錯?中國老早就有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?如果還有任何人想捐任何錢給中國,那我想罵的一句是髒話,另一 ...
我哋捐錢咪等於大陸可以慳返賑災錢用嚟造多枚導彈打7台灣囉,傻西

四個字!吾值得救!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-23 11:51 PM 發表

作家苦苓在臉書貼文,「中國隨便一架騷擾台灣的戰鬥機、或是對準台灣的一枚導彈,那些錢都足夠河南救災救不完,台灣哪一個人捐款給中國,我就叫他是王八蛋」。

指摘中國「有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?」 點擊放大瀏覽苦苓引起爭議的原文及河南水災最
苦苓又指:「捐款給中國河南洪水災民?有沒有搞錯?中國老早就有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?如果還有任何人想捐任何錢給中國,那我想罵的一句是髒話,另一 ...
師兄..呢條友係台灣自稱兩性專家...結果自己就係劈腿偷食搞到離婚...只係一個廢人講廢話..可以當仍透明...

https://tw.nextmgz.com/realtimenews/news/409130

引用:
原帖由 Justyhk 於 2021-7-24 12:38 AM 發表

智將on9仔唔會明白 
賬災重要
不代表維護國家領土完整不重要
台灣就係買軍備,搞到冇錢搞基建
中國唔同

台灣人命比美國總統隻狗仲賤,點會明

今時不同往日,慶幸大陸有實力!之前汶川咁大鑊都捱得過!

今天藝人,公司捐款,只想表態!台灣魯蛇就係眼紅!

呆灣撚同時代垃圾一樣  咩柒都要抽水😩😩on99

引用:
原帖由 nut30 於 2021-7-24 12:43 AM 發表

師兄..呢條友係台灣自稱兩性專家...結果自己就係劈腿偷食搞到離婚...只係一個廢人講廢話..可以當仍透明...

https://tw.nextmgz.com/realtimenews/news/409130
唔係人渣,唔會講出呢d說話

柒古碌  借意出來抽水 

為取悅女皇,大把台人做哈巴狗

送十枚給台北享受先

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2021-7-23 11:56 PM 發表

天賜機會,, 希望可以幫河南訓練到游泳健將
連狗都不如

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]