• 瀏覽: 28,138
  • 回覆: 373
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-24 04:35 PM 發表

唔係阿,黃屍死咬住大陸唔放
同大陸斷絕來往,有多妓者會失業
藍全是一班智障獨居老人 死咬黃人最比黃人慘一百倍 因為共產黨唔會分藍黃

熱賣及精選
簡單黎講中國的導彈係對準全世界,台灣不要太自大

吾係錢既問題,係表現憐憫之心既問題,表現愛心,関心。咁都吾識。

引用:
原帖由 火爆判官 於 2021-7-24 10:07 PM 發表

抽災難水把口咁缺德,人在做天在看,祝你身體健康,長命百歲,永遠留係中共下既香港
上天公平...所以特別多災多難

呆灣省垃圾

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-7-24 02:20 PM 發表

中國嚟次黎克特制100級地震,持續一個小時
臺獨份子死清光!呆灣陸沉!

台灣省呢班烏龜王八蛋你地慳d啦,留返黎買美國佬d垃圾過期無氣(武器)啦, 你都自顧不暇, 靠住美國佬, 挾洋自(瀆)重, 通番賣國, 對住日本仔就認賊作父, 對內又應付唔來疫情, 你唔死都冇用呀! 一於一死以謝天下, 還算死得有少少尊嚴。呸!

咪亂講啊,什麼災?根本不嚴重,嚴重既話,
領導人點會寧願去西藏及下令廁所改革啊,都不立即去視察呢!所以沒事,不嚴重.
唔好睇咁多假新聞啊.我有理由懷疑叫人捐款係藉故騙財!

話嚴重果D人,係咪諗住煽動?

重有,開口埋口話嚴重果D人,有理由懷疑你地係國外勢力,企圖煽動?
國家官方有講過災情嚴重嗎?咪睇咁多假新聞了.
咁多部軍車去到當地,一定控制得好好,一定沒事!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-7-23 11:51 PM 發表

作家苦苓在臉書貼文,「中國隨便一架騷擾台灣的戰鬥機、或是對準台灣的一枚導彈,那些錢都足夠河南救災救不完,台灣哪一個人捐款給中國,我就叫他是王八蛋」。

指摘中國「有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?」 點擊放大瀏覽苦苓引起爭議的原文及河南水災最
苦苓又指:「捐款給中國河南洪水災民?有沒有搞錯?中國老早就有一億劑BNT,有捐一劑給我們嗎?如果還有任何人想捐任何錢給中國,那我想罵的一句是髒話,另一 ...
好心呢個井蛙作家唔好出嚟柒啦,問吓佢菜桶做咗d咩先,係咪作文無人買要出嚟刷存在?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-7-24 12:33 AM 發表

經歷過去兩年社會事件,香港人費事捐錢幫大陸喇
咩社會事件?坦白點,黑暴,反中亂港嘅黑暴,社會事件,九唔搭八。

引用:
原帖由 vampire912 於 2021-7-25 11:41 PM 發表

咩社會事件?坦白點,黑暴,反中亂港嘅黑暴,社會事件,九唔搭八。
黃屍黑暴本身都要人捐錢包養,仲邊有錢捐去救災

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2021-7-24 11:48 AM 發表

其實俄佬關你地大6佬咩事?
你猜

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]