• 瀏覽: 50,823
  • 回覆: 373
+22
捐唔捐款你有自由
你憑什麼資格罵他人嗎?

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2021-7-23 11:56 PM 發表
天賜機會,, 希望可以幫河南訓練到游泳健將

附件

他朝君體也相同.jpg(16.07 KB)

他朝君體也相同_.jpg(133.58 KB)

苦苓一副自命清高,私下和外面女人開房!

苦苓只是【衣冠禽獸】,牠根本不配稱為【人】

台灣部份人憎恨大陸人,他日統一後要好好教育。

「苦苓在2001年爆出外遇醜聞,跟前妻結束19年的婚姻,隔年前妻出書影射他搞外遇,猶如情色小說的內容 ,讓他當時身敗名裂」。
來源:https://www.ctwant.com/article/60551

此人係滿人,葉赫那拉氏(補充:有人話係冒認嘅。),清朝好多達官貴人都係葉赫那拉氏,例如納蘭聖德、慈禧太后。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-7-24 03:55 PM 發表

唔好咁幼稚, 美國佬呢支槍對著大陸還是對著台灣都未知。 呢支槍死死的對著台灣, 要台灣服膺美國佬嘅指示。 就好像台灣這個美國的門口狗不單只要自帶狗糧, 仲要戴埋美國佬嘅電子狗圈, 一唔聽話就電你老母。
用財技玩死左日本當年工廠

現在乖乖聽話了。

呆灣有好多五毛粉

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-7-24 09:21 AM 發表

台蛙有云:「口袋扁扁,都要選阿扁;身無分文,都要選英文」
👍👍👍,班台蛙死了都唔知乜嘢事🤭🤭🤭還要多謝民進黨🤭🤭🤭

其實佢又講得無錯喔

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-7-24 07:12 PM 發表
台灣部份人憎恨大陸人,他日統一後要好好教育。
又話冇再教育 自己都唔信啦~

呢件傻西要理嗎?  

咁台灣買美國二手武器既錢, 都可以買好多疫曲或救到台灣經濟喎....

引用:
原帖由 港共餘孽 於 2021-7-23 11:56 PM 發表
天賜機會,, 希望可以幫河南訓練到游泳健將
抽災難水把口咁缺德,人在做天在看,祝你身體健康,長命百歲,永遠留係中共下既香港

導彈就係用嚟毀滅尼啲冚家產
台灣就係太多冚家產
十個導彈齊發將佢變成焦土一了百了差唔多

捐錢係一種態度,一種心意。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]