• 瀏覽: 1,034
[隱藏]
MIRROR與ERROR合體現場,震憾整個屯門。有支持193的小朋友今早與姑姐一早到場,小妹妹表示很喜歡193,問到她喜歡193甚麼時,她說︰「I don’t know」之後再問到她打算如何衝破人群時,她再說︰「I don’t know」其後再表示應該與姑姐入餐廳找有利位置。

另外,現場有不少老人家,有女士表示為陪孫女入場,於今早6點多搭車入屯門。有居住該區的中年男子表示應9歲孫女要求,於今早6時陪她入來追星,更表示沒有阻止她追星的行為。

孫女追MIRROR及ERROR:又唔係學壞
他說︰「排晒長龍,我唔知佢鍾意邊個,佢話︰『公公聽日要去追星,你帶我去,我話你鍾意就得,我咪同佢嚟!』(屋企多唔多海報)係晒電話,我冇阻佢追星,依家係後生仔女世界,老一輩唔使阻佢,又唔係學壞!無乜所謂啦!」他稱當有類似活動時,商場都會人頭湧湧,有助帶動商場生意。



阿公開通有福氣,可以一齊同孫女去開心追星

https://www.am730.com.hk/news/娛樂 ... 93-公公陪孫女入場追星-277153



[按此隱藏 Google 建議的相符內容]