• 瀏覽: 31,071
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+12
仆街找數

引用:
原帖由 andy1958_1 於 23-7-2021 02:11 PM 發表
呢個天使依家點?
秦老師?失左聯

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-7-23 02:53 PM 發表

為何無名無姓?
咁寫信師點寄信入赤柱俾佢地?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210722/bkn-20210722091332980-0722_00822_001.html
....5人為香港言語治療師總工會骨幹成員,當中包括主席黎雯齡。消息指,另外被捕4人包括工會副主席楊逸意、秘書伍巧怡、司庫陳源森 ...
寫信唔貼郵票係咪佢哋比

告兩個咁少?

毒害兒童,禽獸不如!

附件

Screenshot_20210723_090142_com.tkww.hk.jpg(101.04 KB)

Screenshot_20210723_090135_com.tkww.hk.jpg(124.42 KB)

Screenshot_20210723_135204_com.tkww.hk.jpg(75.44 KB)

Screenshot_20210723_135208_com.tkww.hk.jpg(61.13 KB)

今日要同大家講,羊村又多5個新成員啦

引用:
原帖由 green2016 於 2021-7-23 02:00 PM 發表
警方國安處昨日拘捕「香港言語治療師總工會」5名幹事,指他們涉嫌串謀發布煽動刊物,據了解,其中兩名被捕人士,包括工會的正副主席已被落案,案件今日下午在西九龍裁判法院提堂。 警方說,涉案的3名兒童繪本,在去年6月至今年3月期間出版,名為《羊村守衛者》、《羊村12勇士》及《羊村清道夫》。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1602212_1_L_20210723135044.jpg
又一個掛羊頭賣狗肉既恐怖組織

7年監禁起點

引用:
原帖由 LYT-C 於 2021-7-23 02:05 PM 發表
呢啲仆街嘅禍害唔會比肥佬黎輕
冚家剷曱甴,幼稚園都攪!

不准保釋,坐七年起錶

黑底白字,好人好姐都係唔會用支會旗好似成支IsIs旗咁啦!

應該將呢的黃畜牲吊死響堆填區示眾!

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 23-7-2021 02:35 PM 發表
呢班收錢洗腦害香港小朋友嘅賣港賊, 要重判
唔知會否如期舉行呢

https://www.facebook.com/TheGUHK ... 12/369155364542641/

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-7-23 02:11 PM 發表
呢個天使依家點?
揸機影相果個要受勳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]