• 瀏覽: 1,445
  • 回覆: 24
+4
引用:
原帖由 apmichael 於 2021-7-23 02:44 PM 發表
完全唔記得東奧
美國及俄羅斯都無派人去...........英國....法國及德國都只是派出代表去.....!!
今日開幕應該好少人知道.......!!

引用:
原帖由 peter925 於 2021-7-23 01:45 PM 發表
紅旗河考察啫
因當地曾經出現領導勾結外國勢力.......在新疆一帶生事.........情形類似香港黑暴.....!!
後來中央派人去處理..........現在當然是睇成績如何..........考察官員的執行能力....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-7-23 06:37 PM 發表

問題是貴..........可以同樣價錢去歐洲...........!!
唔貴,我一行幾人包車由成都行川藏線16日好食好住都係萬一二包埋買蟲草了,三年前才去過。歐洲同日數自由行二萬蚊度

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-7-23 06:44 PM 發表

唔貴,我一行幾人包車由成都行川藏線16日好食好住都係萬一二包埋買蟲草了,三年前才去過。歐洲同日數自由行二萬蚊度
當地有咩吸引...........當地首飾都幾貴....尤其是什麼天珠等等.....問完價都嚇一跳....!!
飲食方面又不像南方都市.....!!

你去三次都只是為了食冬蟲草............!!

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-7-23 06:34 PM 發表
河南浸死咁多人,重去西藏?有無良心架?
黑暴手足响度坐監,仲喺度做鍵盤戰士,有冇良心架?

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-7-23 06:50 PM 發表

當地有咩吸引...........當地首飾都幾貴....尤其是什麼天珠等等.....問完價都嚇一跳....!!
飲食方面又不像南方都市.....!!

你去三次都只是為了食冬蟲草............!!
當然不是喇包車師傅帶我們吃的由佢初出道接我們第一單生意到現在佢已有合營小酒店同食店…都係嗰句識人好過識字,若去四川我哋一定揾佢

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-7-23 07:20 PM 發表

當然不是喇包車師傅帶我們吃的由佢初出道接我們第一單生意到現在佢已有合營小酒店同食店…都係嗰句識人好過識字,若去四川我哋一定揾佢
旅遊最可貴是認識當地人新朋友,體驗風土人情文化
而不是去shopping買垃圾手信,不是食平時食開的個人口味,講真食少一兩餐洗死咩

可以的話,買架旅遊車,走遍大江南北

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2021-7-23 08:39 PM 發表

旅遊最可貴是認識當地人新朋友,體驗風土人情文化
而不是去shopping買垃圾手信,不是食平時食開的個人口味,講真食少一兩餐洗死咩

可以的話,買架旅遊車,走遍大江南北
係…我旅遊好少買手信亦很少跟團自由行非常好

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]