• 瀏覽: 19,632
  • 回覆: 130
+10
有做喺唔啱
但入選者都被起底㗎啦

點解最後一刻至爆出嚟
得罪咗人

心底里的倭寇行為

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2021-7-23 10:58 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210722/494895734844297216284179.jpeg/XfAR54yqzE24RAJ8J8LMeFpRbvFRV-bLeC51j3gudY8

東京奧運在今日(23日)正式揭幕,將會在國立競技場舉行開幕禮。但是負責開幕禮的表演團隊,再度有人被撤換。

負責開幕禮當中創作概念的導演小林賢太郎 ...
每隊出場行,跟手點火,完。
之後全部人中蕉,全停。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-23 11:26 AM 發表
稱呼人為曱甴的~同正是納睡的黑歷史~因當時文件需將人改稱甴曱,為測試化武的做
所以老美為首的地球聯盟是知今次的疫情是同一回事!
後果非同小可
傻甴,噏乜呀?有病睇醫生喇,又出來柒
DIU LEE LOU MO

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-7-23 12:39 PM 發表
我最關心係奧運期間會唔會有人噓國歌,國安會唔會捉噓國歌啲人
冇遊客

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-23 11:26 AM 發表
稱呼人為曱甴的~同正是納睡的黑歷史~因當時文件需將人改稱甴曱,為測試化武的做
所以老美為首的地球聯盟是知今次的疫情是同一回事!
後果非同小可
所以話班黃畜有幾仆街,佢哋話大陸人係蝗蟲,話警察係狗,到佢哋畀人叫做曱甴就係打壓、迫害、歧視

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-7-23 01:56 PM 發表

冇遊客
本土人呢

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-7-23 11:29 AM 發表

單是在美國既猶太人, 已經佔有全球超過50%資產
有好大話語權
所以只有佢哋響世上消失(至少都破產翻唔到身), 全球廣大平民百姓先有太平日子過。

1998年的事都有罪,唔比人廿幾年後可能悔改左架咩,咁落去,就黎連兩三歲響幼稚園笑過鬼妹仔都翻埋出黎。

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2021-7-23 10:58 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210722/494895734844297216284179.jpeg/XfAR54yqzE24RAJ8J8LMeFpRbvFRV-bLeC51j3gudY8

東京奧運在今日(23日)正式揭幕,將會在國立競技場舉行開幕禮。但是負責開幕禮的表演團隊,再度有人被撤換。

負責開幕禮當中創作概念的導演小林賢太郎 ...
日本賤人何其多

22年後還

猶太人勢力太大,又霸道,日本人實力唔夠人只能認低威

天佑我中華民族全力擊倒猶太資本勢力!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-7-23 11:10 AM 發表
真神奇.
佢嘲笑猶太人慘劇係98年既事, 搵佢做開幕禮導演前, 無去了解過佢以往既既? 開幕前幾日先被翻出舊帳? 

抗疫已經流...
連個奧運開幕禮都咁流?
猶太人重殘害緊巴勒斯坦人
特朗普共和黨同拜登民主黨整個美國做成今日中東嘅悲慘
咁直頭應該禁止美國參加奧運啦

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-7-23 02:03 PM 發表

本土人呢
日本本土人喺日本噓日本國歌?

引用:
原帖由 Peterdai 於 2021-7-23 02:12 PM 發表
22年後還
22年前26歳仔佢就知地球最抵死係咩人
佢真心愛自己國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]