• 瀏覽: 6,810
  • 回覆: 35
為何當日白衣人有備而戰?

白衣人收到風;黑衣人要「搞元朗」,元朗人自然做好凖備。

三白眼亦是元朗人,他早受警告,搞乜七都好,唔好搞元朗。但三白眼偏要搞元朗。他的行動被臥底知悉,即通知元朗叔父。
這明顯是一宗挑釁亊件。打鬥無可被免。雙方皆認識對方manhorse,不會打錯人。

三白眼帶隊入元朗證據確鑿。點解唔告七佢?

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 09:31 AM 發表
為何當日白衣人有備而戰?

白衣人收到風;黑衣人要「搞元朗」,元朗人自然做好凖備。

三白眼亦是元朗人,他早受警告,搞乜七都好,唔好搞元朗。但三白眼偏要搞元朗。他的行動被臥底知悉,即通知元朗叔父。
這明顯是一宗挑釁亊件。打鬥無可被免。雙方皆認識對方manhorse,不會打錯人。
盧咪衝都有準備, 接了民陣柯打, 報案室熱線要容納被打爆而接不通, 元朗警署更只留下文職人員。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 01:07 PM 發表
留待2023年才審件畜牲, 到時所有証人都印象模糊了, 或全部著草走了 鋤佢唔入, 。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-7-23 13:14 發表

留待2023年才審件畜牲, 到時所有証人都印象模糊了, 或全部著草走了 鋤佢唔入, 。
所以冇根本上改變,根本冇得搞。

你再到我家門前搞事,我反擊有何不對?

只是政府要向黃畜妥協才上了這一齣

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-7-24 08:59 AM 發表

你住喺元朗車站,唔喺圍村。

這是一個反智時代,保護家園的會受罰,入去搞事的反成受害者,真當腥港人全是愚民?黃官當道?還是暗坑?

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 13:07 發表
佢有ICAC撐腰,ICAC又有晒法官黑材料
邊個敢搞三白眼

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-7-24 08:59 發表

有權就不用講道理。

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-7-24 09:50 發表

你住喺元朗車站,唔喺圍村。
戰術上冇理由响家門口開戰,响車站打爛車站,保存屋企。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-7-23 13:13 發表

盧咪衝都有準備, 接了民陣柯打, 報案室熱線要容納被打爆而接不通, 元朗警署更只留下文職人員。
肥仔聰將港島警察徹走,先有機會被黑兵入元朗

當日警察已經打過港澳碼頭,但突然徹退,最後中聯辦遇襲

中聯辦遇襲後黑暴移師元朗,造成721事件

肥仔聰肯封港島過海交通,就可以牽制黑暴活動方向

引用:
原帖由 4300dtns 於 2021-7-24 10:32 發表
這是一個反智時代,保護家園的會受罰,入去搞事的反成受害者,真當腥港人全是愚民?黃官當道?還是暗坑?
挑戰緊中央。佢地睇死中央唔出手搞司法。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-24 11:06 發表

有權就不用講道理。
問題政府不肯用權對付法狗

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-24 11:10 發表

挑戰緊中央。佢地睇死中央唔出手搞司法。
要出手只能動武
法狗就知道中央不會使用武力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]