• 瀏覽: 7,941
  • 回覆: 32
+4
有懷疑應該澄清,歡迎再來查中國;但必須先查美國,用查美國的方式同樣再查中國。

美國白肺病根本上就系新冠。依家只欠系證。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 08:30 AM 發表
有懷疑應該澄清,歡迎再來查中國;但必須先查美國,用查美國的方式同樣再查中國。
中國人冇咁得閒跟白人周旋在這些美賊喊捉賊的事情上, 蝕晒底。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 01:04 PM 發表
即使環球時報發起了億人簽名運動(我也簽了名), 要求世衞徹查美國德特里克堡生物實驗室
至今仍未見世衞有所行動。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 01:04 PM 發表
樓主,欠證據應該主力去找,點解國家唔懸賞呢 ?

例子如在美國登報 ,邀請在2019年11月前在美國死於白肺病、電子煙病、不明肺炎死者家屬,提供死者病發過程、X光片、電腦素描甚至開棺檢屍,俾中國及聯合國新冠肺病專家硏究 !

每名美國死者個案,由中國津貼五百萬港元 ,相信大把美國貧民樂意協助,就算200個案,十億攪掂,若最終証實到白肺病、電子煙病、不知名肺病,即係新冠病毒,老美先係源頭,到時反追究美國 ,得天下民心,中國得益千億都唔止喇 !

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-7-23 13:30 發表

中國人冇咁得閒跟白人周旋在這些美賊喊捉賊的事情上, 蝕晒底。
純反擊。若不讓人“查”,與人口實。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-23 13:59 發表

樓主,欠證據應該主力去找,點解國家唔懸賞呢 ?

例子如在美國登報 ,邀請在2019年11月前在美國死於白肺病、電子煙病、不明肺炎死者家屬,提供死者病發過程、X光片、電腦素描甚至開棺檢屍,俾中國及聯合國新冠肺病專家硏究 !

每名美國死者個案,由中國津貼五百萬港元 ,相信大把美國貧民樂意協助,就算200個案,十億攪掂,若最終証實到白肺病、電子煙病、不知名肺病,即係新冠病毒,老美先係源頭,到時反追 ...
在中國懸賞應該冇問題,想在美國懸賞?行得通嗎?

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 02:12 PM 發表

在美國查美國, 恐怕會死無全屍

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-7-23 02:12 PM 發表

樓主,最緊要係求真,唔係做假 !

揾聯合國、國際有名嘅公證行懸賞,最緊要係中國肯俾錢啫,應該合法 !

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-7-23 02:15 PM 發表

在美國查美國, 恐怕會死無全屍
網友,無人講係查美國,老美未必樸出嚟咁樣衰嘅 !

所有資料 、屍骨運到聯合國先開驗,好似當年外星人解剖咁全球直播 ,你係美國慢慢驗屍 ?梗係死十次都唔夠喇 !

中國俾十億元200個案死者家屬 ,求真相者,邊個死冚咪邊個係鬼囉 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-23 02:25 PM 發表

所有資料 、屍骨運到聯合國先開驗,好似當年外星人解剖咁全球直播 ,你係美國慢慢驗屍 ?梗係死十次都唔夠喇 !

中國俾十億元200個案死者家屬 ,求真相者,邊個死冚咪邊個係鬼囉 !
拜登人衰行路打倒褪, 他的馬仔日笨, 台灣都在報應中掙扎..........
美國今次走唔甩啦

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-23 14:18 發表

樓主,最緊要係求真,唔係做假 !

揾聯合國、國際有名嘅公證行懸賞,最緊要係中國肯俾錢啫,應該合法 !
求真唔系咁易,若存心搞嘢,乜都“查”得出。

所以話先查美國,再以相同的方式查中國。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-23 14:25 發表

咁都要美國肯正得嫁。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-7-23 14:25 發表

畀一百副屍骨都得,佢畀得你查,你都唔使惗了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]