• 瀏覽: 30,866
  • 回覆: 329
+22
香港妓者真仆街

我覺得今次做多左
捐款 係隨心
你鍾意捐咪捐 唔捐咪唔捐
而且 你又點知人地係咪靜靜雞捐左唔出聲

愛國 唔係鬥嗌價去設底線 你要跟先係愛國

如果你列個表係捐款港星名單 其他人發現某某不在
呢個我覺得無問題
但你單獨列個未捐款港星名單 咁就有問題

其實明星如果有時間,能親身去送水送食物,唔洗捐錢而宣傳效果更好

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-7-23 09:08 AM 發表
我覺得今次做多左
捐款 係隨心

呢個我覺得無問題
咁黃圈係咁.........要自稱手足做黃店, 唔該入數紙先

毒媒最鍾意用「網民」尼表達佢自己既睇法,網上意見千百種,其實佢地講乜都有,只係睇毒媒揀邊樣尼講

捐錢要登報講?

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-7-23 08:32 AM 發表
呢種言論並非內地主流, 01將個別網民講嘅嘢無限放大 , 擺明搭個棚比香港黃狗作出攻擊,有故意分化, 添煩添亂之嫌, 居心叵測。
對, 01為引起仇恨

500萬藍屍捐咗未

捐咗一定要唱通街的嗎?

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-7-23 08:48 AM 發表

你老兄應該問李卓人咯!
×2

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-7-23 09:08 AM 發表
我覺得今次做多左
捐款 係隨心

呢個我覺得無問題
做多咗嘅係01啲記者 ,故意攞某啲網民嘅言論就喺度放大, 別有用心。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-7-23 09:10 AM 發表

咁黃圈係咁.........要自稱手足做黃店, 唔該入數紙先
諗深一層 當日黃圈班人
我係極懷疑 有部分人係商家佬反串 帶風向 搵真銀
不過無所謂啦
人地搭個棚出黎 比你課金換滿足感
就算課到自己乞米 都值啦

拿 人地既仔女 就叫佢地衝 坐監令人生更精彩
自己仔女 就走去娶太子女

正常操作

古仔,成龍捐左幾多

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-7-23 08:30 AM 發表
捐款是自願的, 千萬不要道德挷架!
自稱愛國的人
國家有災難捐款是理所當然
不用講道德吧
藍c團體號照捐款
身爲500萬人的藍C應該身體力行去捐款
支持國家發展

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]