• 瀏覽: 34,903
  • 回覆: 411
+23
話,唔睇電視都唔知而家香港醫學咁昌明,話打到咁傷,少少疤痕都冇,美容集團仲唔請佢做生招牌

咁多隻黃畜曱甴殺人放火,除左岩岩隻5年,之前無隻多過4年

判得太輕

引用:
原帖由 71833 於 2021-7-22 12:19 PM 發表
大家網友,不論政治立場,要記住今日判決。
用籐條打人,正常唔會死人,判咗坐監三年半至七年。
咁掟磚同掟汽油彈,隨時重傷死亡,按比例應該要最少七年。
丁蟹

監獄風雲2點正式開始

點解林卓廷個PK冇被判罪!🧟‍♀️🧟🥷🪳

引用:
原帖由 fifa20 於 2021-7-22 12:33 PM 發表
咁多隻黃畜曱甴殺人放火,除左岩岩隻5年,之前無隻多過4年
之前盧建民試過判七年。

有請小鳳姐

無論乜顏色, 犯法就要受罰 

真係世界變,過多拾幾廿年,你班卜亍曱甴就會受番晒

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-7-22 12:15 PM 發表
好正常呀、出黎暴動傷人破壞比官讚優質人格高尚輕判、呢單野雙方打鬥一個黑衣人都唔去拉、你地司法當時執法重需要市民點尊重?重成日標籤721元朗事件、乜真係721得元朗先有呢D暴動咩?傳媒一直淡化721黃絲黑暴全港暴動破壞傷人、根本就係度煽惑誤導市民!!!!
721?西環果邊幾個放生哂

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-7-22 12:14 PM 發表

呢個葉佐文擺明係黃狗官

過往多次放過曱甴暴徒
7月9日新聞:「被控前年旺角非法集結 消防員無業漢脫罪」法官葉佐文裁決時直指拘捕及處理2名被告的警員「吹牛」及「講大話」,更指其中一名警員毫無誠信可言。
來源:https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210709/bkn-20210709140050557-0709_00822_001.html

如果正常法官認為任何證人「吹牛」、「講大話」,應該追究,因為證人吹牛係犯法嘅。
葉佐文係黃狗官,所以只會咁講,唔敢追究。以前有個姓何嘅黃狗官都係咁樣。

上訴還白衣人公道

黃絲政治上腦,極端思想,自我中心,只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,死性不改,呢d就係正宗黃色思想

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-7-22 12:43 PM 發表

7月9日新聞:「被控前年旺角非法集結 消防員無業漢脫罪」法官葉佐文裁決時直指拘捕及處理2名被告的警員「吹牛」及「講大話」,更指其中一名警員毫無誠信可言。
來源:https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210709/bkn-20210709140050557-0709_00822_001.html

如果正常法官認為任何證人「吹牛」、「講大話」,應該追究,因為 ...
一定要上訴。

林卓廷大鑊,我都見到佢指揮黑衣人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]