• 瀏覽: 30,428
  • 回覆: 5
+34
721黃絲暴徒係全港周圍破壞傷人、到呢家都未有一個人被判入獄!!!!就算呢單係互相打鬥都係拉左白衣暴徒、香港政府係想包庇黃絲暴徒到幾時???

引用:
原帖由 CHEEK 於 2021-7-22 11:43 AM 發表
呢個通曬天,好似無拉。

就你張相閘後面果班黃絲暴徒都冇拉

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-7-22 11:55 AM 發表
幾百人個白衫人周街打人
告得幾個
完全無阻嚇力
當日有幾百個黑衣黃絲去元朗周街打人都冇告、香港司法就係咁神奇!!!互相打鬥剩係拉到住係果度既人、外來攪事難搵所以唔拉?

引用:
原帖由 AnFHK 於 2021-7-22 12:44 PM 發表

19年黑暴係建制派無端端支持將大陸列入逃犯條例引渡地方在先丶到呢家都未有一個建制派需要被問責!!!!!!!!!
在乜野先呀?呢個去左立會審議喇?通過左出黎?冇撤銷左呢個議案咩?咁你班黑暴重出黎攪事?你要咁樣遣責保皇時、係唔係都要問責果班煽動出黎暴動反對派同暴徒?

引用:
原帖由 AnFHK 於 2021-7-22 03:39 PM 發表

在乜嘢先呀?蘋果班高層成為左富豪喇?冇執左間公司咩?咁你班富街中國人政府仲要拉人?呢幾日上面水浸,天有眼!!!!!!!!!!
狗唔搭柒講乜野蘋果?你係壹傳媒D人?自己做過乜就心知肚明、拉你班人先會顯示到香港重有法治精神、再講上面水浸關我柒事?係要講天有眼!!!係香港你班人比人係咁拉就天有眼喇!!!!

引用:
原帖由 AnFHK 於 2021-7-22 04:01 PM 發表

心乜知肚明,對住你地班富街!舉例,根本你地歧視台灣人,甚至無當過台灣政府係人,台灣說的一定是歪理,中共說的才是真理,還有甚麼好說的!
台灣人比人歧視係自己攞黎!!!台灣政府更加唔係人、唔係我地香港話台灣政府架、係你地台灣政府話台灣人連禽獸不如、係你地台灣政府比台灣人話以前謀財、呢家就謀財害命、係你地台灣人話政府只掛住同拜登隻狗哭喪、台灣死咁多人無動於衷、你就可以明白邊個攪到台灣人比人歧視!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]