• 瀏覽: 30,453
  • 回覆: 435
+34
引用:
原帖由 bean1213 於 2021-7-22 02:06 PM 發表

大家網友,庭上有幾位認左用木棍
不要9噏
明白,用木棍同掟磚或汽油彈比較,邊樣重啲?
就當一樣,即係大家同意要七年起跳?

引用:
原帖由 71833 於 2021-7-22 04:36 PM 發表

明白,用木棍同掟磚或汽油彈比較,邊樣重啲?
就當一樣,即係大家同意要七年起跳?
傻仔,七年嗰條友仲有2條意圖傷人呀

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-7-22 02:44 PM 發表

咁即係承認官商鄉黑勾結啦
保家衛國,勾咩結,你美國派錢就得,我地義憤挫奸就唔得?

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-7-22 05:38 PM 發表

唔識報警?定你意思報警係廢?你惡意令人憎恨政府?人渣

大聲叫口號,然後手揼人,系判得輕過齋揼人,啞人要小心了

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-7-22 05:38 PM 發表

傻仔,七年嗰條友仲有2條意圖傷人呀
叻人,掟磚同汽油彈會死人添,七年應該唔夠,手足多謝你

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-7-22 04:19 PM 發表

呢個葉佐文大黃官10日前審判曱甴黑暴就態度完全相反,葉佐文大黃官反過嚟做埋曱甴黑暴嘅辯護律師,仲老屈警察嚟㚒硬判曱甴黑暴即時無罪釋放,令聽審班黃畜歡呼
https://www.thestandnews.com/court/1110-旺角消防員等非法集結獲判無罪-官斥作供警擺明係吹牛-毫無誠信可言 ...
其實有冇得告呢啲狗棺執法不公?

引用:
原帖由 71833 於 2021-7-22 06:08 PM 發表

叻人,掟磚同汽油彈會死人添,七年應該唔夠,手足多謝你
傻蝦,又唔係我判,多你粒春咩
況且有大波驊守尾門,無咩可以走得甩
衹係200條白衣人,拎7個祭期,呢7個收完安家費,家人今晚可以去威威食雞

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-7-22 05:38 PM 發表

法官已經判咗,你喺度鳩嘈都冇用。

引用:
原帖由 H叔 於 2021-7-22 06:11 PM 發表

其實有冇得告呢啲狗棺執法不公?
葉佐文同沈小文都係超級大黃畜法官,呢類黃畜法官長期禍港殃民

我已向國安處舉報葉佐文同沈小文呢兩黃畜法官歪曲事實,偏頗包庇反中亂港暴徒,縱容反中亂港暴徒

希望多啲市民一齊舉報

暴動中打架的人要判7年,那暴動的幕後搞手(犯民),至少判25年吧,要看看狗官是否將刑期的輕重顛倒操作!

好的,如果暴動中打架判7年,肥佬一夥判刑7年,或少於7年,全香港人會蛆咒這個法官,一生受盡唾罵!

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-7-22 12:22 PM 發表

唔用㗎,七警下場點有先例,特衰政府要向美國交代話香港係真一國兩制,法治公平,呢幾個鄕親一定不會減刑,成為林鄭庇䕶黑暴犠牲品。
睇條黃官背景就知咩事