• 瀏覽: 2,900
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ballking13 於 2021-7-22 01:46 PM 發表

咁真是無得甩
佢地仲要攪親子讀書會及工作坊去洗腦,中晒「宣揚」呢條罪!

熱賣及精選
又係啲垃圾黃畜工會

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-7-22 10:36 AM 發表

以後水滸傳都唔睇得了
反政府
要列做禁書
你個腦呢?

會唔會有悔意, 周身痛等病症? 

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-7-22 01:42 PM 發表

內裡12隻羊姓名同12逃犯一樣!冇得甩身!
12531783/

兒童繪本:《羊村十二勇士》
內容撮要:
羊村入面有十二位勇士因為大灰狼嘅迫害,而被迫離開佢哋最心愛嘅屋企。
佢哋匆匆忙忙上船離開,前面又有啲咩難關等緊佢哋?而羊村入面嘅羊咩咩又可以點幫十二位勇士?
文:香港言語治療師總工會
圖: rainection ( Instagram )
​同時多謝 Copycat Printing Centre 今次依然二話不說肯幫我哋印刷呢本繪本。

果簡介好L弱智
真係得班黃絲傻西班白痴先寫得出

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-7-22 02:01 PM 發表

https://static.wixstatic.com/media/34ab4a_83ffc5a9d9984e0d9564c33918faa7d7~mv2.jpg/v1/fill/w_394,h_394,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/save12.webp
內容撮要:
羊村入面有十二位勇士因為大灰狼嘅迫害,而被迫離開佢哋最心愛嘅屋 ...
so funny

煽動及分烈國家罪

10年起步唔該

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-7-22 02:01 PM 發表

https://static.wixstatic.com/media/34ab4a_83ffc5a9d9984e0d9564c33918faa7d7~mv2.jpg/v1/fill/w_394,h_394,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/save12.webp
內容撮要:
羊村入面有十二位勇士因為大灰狼嘅迫害,而被迫離開佢哋最心愛嘅屋 ...
幫佢印書的要不要一起拉?

呢d咁嘅壞腦垃圾連小朋友都唔放過抵拉

總之香港YC真係好恐怖,連小孩都唔放過,細細個就開始幫佢哋洗腦,大啲就利誘佢哋放炸彈!

擦邊球入咗
1分

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-7-22 13:54 發表

會唔會有悔意, 周身痛等病症? 
可能話有語言障礙

引用:
原帖由 1813sleep 於 2021-7-22 10:36 AM 發表

以後水滸傳都唔睇得了
反政府
要列做禁書
唔睇水滸傳可以睇3D玉蒲團,有聲有畫面兼有埋愛情動作。唔好諗住喺度帶風向,宜家你呢d歪理喺度唔會有人buy

引用:

以後水滸傳都唔睇得了
反政府
要列做禁書
證明你都冇睇過,最後宋江歸順朝廷平暴,先係重點

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]