• 瀏覽: 24,531
  • 回覆: 201
+3
引用:
原帖由 alvinm 於 2021-7-22 10:33 AM 發表
老美呢排一直做咁多野,目的都系想多D籌碼同中國講佢地D無理條件
將拜山上任後所有對中國嘅無理指責與制裁撤銷及道歉,咁就攤開慢慢傾,唔好以為你先出手制裁,然後以撤銷制裁為條件黎攞著數,咁就可以空手套白狼,e+呢招冇用,其他國家唔係唔知道你老美賤種人渣,只係受到政治軍事與經濟威脅而就範,我國唔係其他國家,唔係日台死狗,唔係屎眼奴才,唔work的。

挑!訪乜華呢……日日制裁china china咪得囉

中國出王毅算唔算𨳍咗?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-7-22 10:53 AM 發表
中國出王毅算唔算𨳍咗?
安排星期日都照去, 咪重柒
邊個開工

記住千祈唔好買美國國債,除非美國佬將台灣交出嚟

老美唔讓步,唔改變態度,奶都冇用,俾你去到北京門口,都唔俾你入去,天津以狗不理包子聞名,你可以試下,不過原裝的狗不理包子倒沒甚麼了不起。

點解係美國佬乞住黎中國?唔係中國求美國見佢?

美國有做建設性既野咩?政治手段跨國擄人勒贖、去人地國家攪顏色革命、呢D叫有建設性對話!!!都比你打壓成咁喇!!!你估打壓制裁完先走去同人傾、人地重會怕你美國咩?

引用:
原帖由 john117 於 2021-7-22 10:03 AM 發表

以美國佬好戰嘅性格都係Reject佢地多
如果真係成功,好可能真係奶左中國鞋底作出大量讓步,不過可能性好低
美國現在經濟通脹爆表,正在往滯漲的方向去。
奶中國鞋底沒啥大不了,反正是關起門奶,又沒人看見。
完了美國可以厚着臉皮說是中國求他奶。

美國咁比人小都要去中國揾食

美根本唔會當中國係盟友,記住呢點唔可以看成戰略。

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-7-22 11:40 AM 發表
點解係美國佬乞住黎中國?唔係中國求美國見佢?
港美傳媒不會用乞字

引用:
原帖由 john117 於 2021-7-22 10:03 AM 發表

以美國佬好戰嘅性格都係Reject佢地多
如果真係成功,好可能真係奶左中國鞋底作出大量讓步,不過可能性好低
我估會用視訊開會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]