• 瀏覽: 60,504
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
+39
清潔香港 人人有責 請支持全港篤灰大行動

掃走香港垃圾 還市民一個潔淨香港

引用:
原帖由 33Chris 於 22/7/2021 10:01 AM 發表
睇下佢哋啲傑作就知咩事,拉得遲。
12531291 12531292 12531293
謝謝師兄既資訊
我第一次睇 但係已經覺得d書既標題好有問題
難以想像一直比佢地洗腦既小朋友會變成點

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 22/7/2021 10:36 AM 發表
唔知香討班$0.5黃畜文宣有冇份呢?
香討班黃屎有西膽貼 / 搞文宣咩
最叻咪哩係電腦後面打d忍忍晦晦野踩界 仲做得乜野出黎丫班屎

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 22/7/2021 10:50 AM 發表

仲有好多低智曱甴躲藏在香討
不停發放及宣揚假聞/歪理/仇中仇警訊息

我會幫呢啲低智黃畜嘅帖備份
國安好忙,作為好市民,我會盡一分綿力!

曱甴放心,你都有獨立檔案
我唔知師兄你講真定講笑
但香討我諗超過十隻呢d小強 開快勞你都有排開

引用:
原帖由 Batman008 於 22/7/2021 11:06 AM 發表

呢d真係仲衰過掟汽油彈果d冇腦曱甴
無錯 其實呢d高學歷黃屎先最仆街
成日話自己和理非和理非......又咩核爆都唔割
推班腦殘弱智出去當正自己真係好勇武 為香港
自己就食人血 仲話好撚愛香港呢下先難聽過粗口
最應該拉既 就係呢班背後推手

引用:
原帖由 33Chris 於 22/7/2021 02:15 PM 發表

出呢啲書都未夠衰,仲要不斷攪親子讀書會先至賤到無倫。

唔知今個星期日嘅親子讀書會仲搞唔搞

12531866 12531867
連師兄都搵倒既資訊 國安應該都收埋唔少 呢五小強呢鋪仲唔入哂

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 22/7/2021 04:34 PM 發表
一網打盡 200名會員 今次有得振 冇得瞓
最抵死係佢個網仲有其他友情連結
呢下先爽 睇下黎緊又幾多工會收皮唔玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]