• 瀏覽: 22,949
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ttyiu 於 2021-7-22 09:36 AM 發表

你又係準備收款時間
大把企業捐啦,唔洗黃屍捐,黃屍自己都唔夠食

熱賣及精選
引用:
原帖由 paoon 於 2021-7-22 09:40 AM 發表

曠世奇雨

恭喜恭喜,中共又領先世界
之前有美國熱浪,香港好快又有巨風打死黃屍

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-7-22 10:12 AM 發表

鴉片 係比你造麻醉藥嘅原材料

你攞黎做毒品 太皇太后叫福壽膏 你怪邊個呀?

今時今日都係靠鴉片先做到孖啡 你攞黎整毒品 就將責任推卸落輸入國度? 2次世界大戰 比炸彈炸到要截肢 冇麻醉藥 要間生鋸! 

你唔問下大陸仔 煙館係邊個開? 鬼佬開煙館嗎?又邊個將鴉片製成大煙? 鬼佬嗎? 之後就講成將鴉片 輸入中國嘅英國係罪人 人哋叫你攞黎製毒嗎? 冇鴉片點做孖啡? 冇孖啡點做手術? ...
唔好講咁多啦,我明明睇到黃師教你d仔女話英國佬幫黃屍戒鴉片煙。黃屍d歷史係作架,迎合返你地d政治口味。我地5毛讀返d正常歷史就得架啦

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-7-22 12:06 PM 發表

鴉乜L戰爭丫

人哋入口鴉片比你做大煙? 鴉片係麻醉藥品原材料! 冇佢 就冇可能做手術 爛屍識唔識嫁?

你攞黎做福壽膏 太皇太后不知吹得幾happy 又係鬼佬嘅錯? 煙館係鬼佬開嗎? 朝廷貪腐 煙館處處 都係清朝政府 煙館又係中國人開 賣豬仔館又係中國人開 人哋比隻藥你 你攞黎製毒 又係鬼佬侵略你? 冇麻醉藥 冇得做手術 就好多病都冇得醫! 係咪間生劏人? 

鴉片係用嚟做麻醉藥 ...
歐美咪喂緊黃人食新型鴉片,黃人自己唔覺,其實已中毒已深

引用:
原帖由 95折 於 2021-7-22 09:11 PM 發表

大陸13億人呀
死左1億,仲有12億
下次天災來下香港先啦,死左200幻+1昆蟲,香港會乾淨好多架

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-7-24 03:08 PM 發表

就算落足幾日雨
都冇可能一小時內浸晒成條4-5公里嘅隧道
睇完條片你就明白

https://www.youtube.com/watch?v=rkMEVF5bHos
我都覺得唔係死5X人咁少,不過走狗台蛙咬住個死亡人數就冇計。
幾日雨量等如北京全年,15X個西湖,一個西湖有幾大你自己上網搵,我夠膽講如果係香港一樣死,不過香港近海。
我唔係幫大陸官員講說話,就算冇通知排洪,都係合理,因為係短時間內水位突然暴漲,有潰題危險
如果潰題,死的人會重多。
中共係醒,衰一次,下次就會強化整個排水系統。
我都係以事論事,講到底人類係大自然面前,係好渺小

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]