• 瀏覽: 2,388
  • 回覆: 27
+6
提示: 違規內容已被屏蔽
跌左野試下唔好執
以後禁止他們的參展電影在大陸上映就好了啊
這有什麼!!

你專門抹黑我
我禁你 也天經地義 

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-7-21 09:51 PM 發表
這有什麼!!

你專門抹黑我
我禁你 也天經地義 

禁你電影上大陸,吹呀

引用:
原帖由 高達回收的腳毛 於 2021-7-21 10:01 PM 發表

包括 金馬獎也是
只要你去參加金馬獎
那就不要進入內地市場!!

除非金馬獎改正錯誤
否則一直這樣
大陸萬民不會健忘的!!
只要不斷去抵制投訴
相關部門總要回應

引用:
原帖由 台狗滾 於 2021-7-21 09:53 PM 發表

打飛機怪,整色整水,垃圾,食屎啦
真正中國人會有興趣睇黃罩狗黑罩狗咩?!

FDNOL - Fake Demands Nonsense of Losers
FDNOL - 假訴求 廢柴嘅屁話

黃黑畜收皮啦!!

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-7-21 09:41 PM 發表
法國康城影展突公布,今日(16日)安排《十年》導演周冠威製作的反修例示威紀錄片《Revolution of Our Times》(時代革命)作特別放映。年初同樣以

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210716/492781685331595264945367.jpeg/SixSJYIIL1STgfZb6eH3WPz8-EfURDL_Jb7SRCW-0kQ?v=w1280r16_9
難為你仲有心機打飛機, 今日又有手足要坐幾年啦

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-7-21 09:51 PM 發表
這有什麼!!

你專門抹黑我
我禁你 也天經地義 
你呢條橋都幾絕

康城影展竟然宣傳分離主義電影,政治與電影掛鉤了!

引用:
原帖由 台狗滾 於 2021-7-21 09:53 PM 發表

打飛機怪,整色整水,垃圾,食屎啦
一堆黃背心美國傀儡
所以只會顯得法國更可憐

引用:
原帖由 jon12345 於 2021-7-21 11:06 PM 發表

難為你仲有心機打飛機, 今日又有手足要坐幾年啦
明日元朗白衣人判刑,正式收監,恭喜定先

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-7-21 09:41 PM 發表
法國康城影展突公布,今日(16日)安排《十年》導演周冠威製作的反修例示威紀錄片《Revolution of Our Times》(時代革命)作特別放映。年初同樣以

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210716/492781685331595264945367.jpeg/SixSJYIIL1STgfZb6eH3WPz8-EfURDL_Jb7SRCW-0kQ?v=w1280r16_9
叫大陸人拍返套

black lives matter + 加拿大恐佈殺童事件 + 澳州軍殺阿富汗平民, 最後就為何依斯蘭要殺法國漫畫家的真相 - 之 - 先聊者賤

曱甴自high片

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]