• 瀏覽: 3,471
  • 回覆: 35
+9
李泳怡 話唔同人唔同解毒

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-7-21 10:48 PM 發表
睇緊警察直播, 全場人山人海, 有百幾個記者, 百幾個警察, 仲有..........2件搞屎棍

說好的齊上齊落呢
黃黑漬人士繼續係佢地既社交媒體度自high, 簡直係晒九能氣
一堆垃圾

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-7-21 11:03 PM 發表
李泳怡 話唔同人唔同解毒
美國NGO駐港人員

附件

Screenshot_20210721_082009.jpg(546.25 KB)

曱甴去 L 哂邊??

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-7-21 08:11 PM 發表
元朗站7月21日暴力事件發生2周年,大批警員在屯馬綫元朗站加強戒備,元朗市面都有多輛警車停泊,警員截查身穿黑衣人士。

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/a2591951081328c6a113efbc87082235/stheadline/inewsmedia/20210721/_2021072119485560774.jpg ...
721乜黎?759就識

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-7-21 11:32 PM 發表
曱甴去 L 哂邊??
加拿大

同黑社會講公義,仲衰過對牛彈琴

放棄把啦,走為上策

點解香港咁多青山走犯..服

綠帽柳作為主角之一

今日唔出現

200幻手足表示失望

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-7-21 10:48 PM 發表
睇緊警察直播, 全場人山人海, 有百幾個記者, 百幾個警察, 仲有..........2件搞屎棍

說好的齊上齊落呢
曱甴爬屎渠想逃避刑責個時咪齊上齊落咯,屎渠坑渠呀

引用:
原帖由 BIRD29 於 2021-7-22 01:13 AM 發表

曱甴爬屎渠想逃避刑責個時咪齊上齊落咯,屎渠坑渠呀
屎坑滿

附件

download - 2021-07-21T101623.004.jpeg(16 KB)

download - 2021-07-21T101623.004.jpeg

LUgjat.jpg(161.73 KB)

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-7-21 11:32 PM 發表
曱甴去 L 哂邊??
無畏無懼...去 L 哂邊??

引用:
原帖由 BIRD29 於 2021-7-22 01:18 AM 發表

無畏無懼...去 L 哂邊??
英國

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-7-22 01:17 AM 發表

屎坑滿
嘩,仲有呢D曱甴齊上齊落爬屎渠圖黃畜曱甴情何以堪

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-7-21 10:47 PM 發表
612 721 831黃絲不斷輪迴

黃絲政治上腦,極端思想,自我中心,只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,死性不改,呢d就係正宗黃色思想
黃絲政治上腦,極端思想,自我中心,只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,死性不改,呢d就係正宗黃色思想

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]