• 瀏覽: 29,598
  • 回覆: 104
大學生,專心啲上堂,好嗎?成撚日怪住仆嘢

太冇道德了,竟然冇拍片分享

引用:
原帖由 L.T.E 於 2021-7-22 01:24 AM 發表
菜英文扮學生在校園任砌?
哈哈哈
個畵面好狗血

引用:
原帖由 kennyice 於 2021-7-21 05:11 PM 發表
受疫情影響,隸屬台灣國防部的國防大學政戰學院周一進行遙距上課,期間卻出現一對男女學生發生性行為的畫面,事後更傳到網上。同晚國防大學證實已聯繫涉事學生家長,掌握涉事學生的心理狀況與情緒,以便作進一步輔導。校方亦調查散播影片者,將依法送辦。據指國防部長邱國正事後為之震怒,要求徹查嚴辦。(綜合報道)

咁刺激, 有無link?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210721/00178_011.html
求上車

國防大學政戰學院驚傳學生進行遠距離視訊課時,竟在鏡頭前面當著老師、同學的面上演活春宮,激戰場面還被側錄外流瘋傳,掀起軒然大波;對此,國防部長邱國正震怒表示要嚴懲。消息一曝光,不少網友搶著「上車」,而國防大學學生則要大家有「同理心」別再亂傳、討論該事件,不過卻被大票網友反譏「護航」「裝聖人」,還酸當日愛看還沒人阻止讓她做了4分鐘,意外掀起網路口水戰。

呆灣最美就是做愛!

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-7-21 09:48 PM 發表
台女天生就係雞,入軍校目的就係慰安
佢哋嘅阿祖教佢哋要自願的...

看好了,呆灣又向世界示範了

這是招兵文宣吧

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-7-21 05:41 PM 發表
片呢?
我的朋友也想文這個問題

引用:
原帖由 kennyice 於 2021-7-21 05:11 PM 發表
受疫情影響,隸屬台灣國防部的國防大學政戰學院周一進行遙距上課,期間卻出現一對男女學生發生性行為的畫面,事後更傳到網上。同晚國防大學證實已聯繫涉事學生家長,掌握涉事學生的心理狀況與情緒,以便作進一步輔導。校方亦調查散播影片者,將依法送辦。據指國防部長邱國正事後為之震怒,要求徹查嚴辦。(綜合報道)

咁刺激, 有無link?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210721/00178_011.html
台灣人打炮嘅片大把啦使鬼睇一條咩!

小粉綠禮崩樂壞日常

引用:
原帖由 lunlunka 於 2021-7-21 05:25 PM 發表
上緊堂先黎扑野 
國防大學教學生打炮都係好合情理既 唔意外
安西教練, 我好想讀國防呀

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2021-7-21 05:51 PM 發表

扑野關人哋咩事?
網民有知情權。

片呢?

國防大學要學打炮,唔係點同大陸打?

正在用愛發電

鍵盤翻頁
左右