• 瀏覽: 25,005
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-21 04:07 PM 發表
中大2號橋暴動案3大專生判囚2個月至4年半 中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張

中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張俊浩和23歲中大學生鄧希雯,早前被判暴動及違反《禁蒙面法》罪成,下午在區域法院分別被判囚4年半和3年9個月。另一名被告、21歲的中大學生陳起行,暴動罪名不成立,但違反《禁蒙面法》罪成,被 ...
扺撚死, 恭撚喜

佢地就好啦,又有精彩人生喇......................

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-7-21 04:38 PM 發表
果個18歲IVE生係咪路過??
可能路急屎啫

曱甴抵死啦

又輕判!普通市民可以點?

人生更加精彩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-21 04:11 PM 發表
唉~上咗班奸派當 後生仔冇經驗
你就醒剩係喺度鳩噏,班弱智手畜就過精彩人生

日日有咁嘅新聞真係日日要劏雞還神

大家努力篤灰,舉報剷除黃畜曱甴!
保護香港!

附件

Screenshot_20210716_175130.jpg(140.37 KB)

有借有還

引用:
原帖由 上環 於 2021-7-21 04:58 PM 發表

唔知點解,一見到呢D優秀學生判刑,我會好開心,我係咪冷血
我直頭開心到跳起

一睇就知我地正常人,祝d學牲快d去過精彩人生

記住司法碌柒坐三個月,暴動罪走甩隻仆街學牲阿

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-21 05:12 PM 發表

我直頭開心到跳起

一睇就知我地正常人,祝d學牲快d去過精彩人生

記住司法碌柒坐三個月,暴動罪走甩隻仆街學牲阿
証明你同我一樣都係冷血

引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-21 04:07 PM 發表
中大2號橋暴動案3大專生判囚2個月至4年半 中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張

中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張俊浩和23歲中大學生鄧希雯,早前被判暴動及違反《禁蒙面法》罪成,下午在區域法院分別被判囚4年半和3年9個月。另一名被告、21歲的中大學生陳起行,暴動罪名不成立,但違反《禁 ...
點解拉到個個都話係現場停留十幾分鐘? 十幾個鐘我就信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]