• 瀏覽: 11,309
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-21 04:07 PM 發表

中大2號橋暴動案3大專生判囚2個月至4年半 中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張

中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張俊浩和23歲中大學生鄧希雯,早前被判暴動及違反《禁蒙面法》罪成,下午在區域法院分別被判囚4年半和3年9個月。另一名被告、21歲的中大學生陳起行,暴動罪名不成立,但違反《禁 ...
又請小鳯姐, 今日超多喜慶節目

熱賣及精選
法官特別提到女暴徒『鼓勵他人使用暴力』,曱甴乸以為咁樣就冇事? 🤭

入去慢慢歎啦!😂

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-21 04:11 PM 發表

唉~上咗班奸派當 後生仔冇經驗
就係你呢D奸派做成嘅後果。你繼續縮係個洞度搞暗謀啦,你有晒經驗唔怕嘛!

以為暴動很好玩?最後玩死是自己。

今日大好日子,大把曱甴出嚟找數, 扺死。

判太輕了, 孽蓄破香港罪大惡極

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-7-21 04:11 PM 發表

就係信咗你呢啲冷氣軍師囉,而家想推卸責任呀?

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]
引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-21 04:07 PM 發表

中大2號橋暴動案3大專生判囚2個月至4年半 中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張

中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張俊浩和23歲中大學生鄧希雯,早前被判暴動及違反《禁蒙面法》罪成,下午在區域法院分別被判囚4年半和3年9個月。另一名被告、21歲的中大學生陳起行,暴動罪名不成立,但違反《禁 ...
抵撚死,人生又精彩啦

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-7-21 04:11 PM 發表

點解判得咁短?
都唔錯啦,如果畀西水麗黃絲印度法官判 ,頂籠社會服務令80小時

案底留一世

引用:

唔知點解,一見到呢D優秀學生判刑,我會好開心,我係咪冷血

引用:

奸派:戴妖,羊onQ,涼瓜傑,聞屎黨,攻民黨…………

天網恢恢,遲早要還

引用:
原帖由 上環 於 2021-7-21 04:58 PM 發表

唔知點解,一見到呢D優秀學生判刑,我會好開心,我係咪冷血
我都係冷血

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)
今日又有喜訊 

小鳯姐

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]