• 瀏覽: 24,946
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
+10
小鳳姐又要出場啦👍

引用:
原帖由 GP2009 於 2021-7-21 05:20 PM 發表

你係唔係毅進仔呀 ? 入唔到CU酸葡萄
好酸呀,人生又更精彩,真係羨慕死人喇😂😂

Well done

引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-21 04:07 PM 發表
中大2號橋暴動案3大專生判囚2個月至4年半 中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張

中文大學2號橋在前年11月反修例風波期間爆發衝突,18歲專業教育學院IVE學生張俊浩和23歲中大學生鄧希雯,早前被判暴動及違反《禁蒙面法》罪成,下午在區域法院分別被判囚4年半和3年9個月。另一名被告、21歲的中大學生陳起行,暴動罪名不成立,但違反《禁蒙面法》罪成,被 ...
林鄭政府最撚垃圾,一早學英國暴動時咁立即開個24小時運作法庭,將曱甴盡速判監以警効由!就吾洗不停有黑暴發生愈搞愈失控啦!

引用:
原帖由 今天熱情的壽包 於 2021-7-21 07:04 PM 發表

入到CU又如何,可惜無腦
入到CU就比你有腦啦!有腦才懂得明辨是非呀

入去陪吓柒頭橋….
齊齊嘆吓精彩的人生。

引用:
原帖由 GP2009 於 2021-7-23 11:26 AM 發表

入到CU就比你有腦啦!有腦才懂得明辨是非呀
何以見得?當時新聞有位同學包到成身乜都見唔到叫光明正大?跟住叫香港市民信佢哋,忍一下,過咗就有一個更好嘅香港,宜家又係乜景象?人呢?又去咗邊?就係有腦先唔信佢哋

引用:
原帖由 今天熱情的壽包 於 2021-7-23 05:06 PM 發表

何以見得?當時新聞有位同學包到成身乜都見唔到叫光明正大?跟住叫香港市民信佢哋,忍一下,過咗就有一個更好嘅香港,宜家又係乜景象?人呢?又去咗邊?就係有腦先唔信佢哋
有腦識分析嘅,自然知道信邊個啦
無知,太可怕了。good luck bros

YC暴徒有精彩人生 ! 

引用:
原帖由 GP2009 於 2021-7-23 05:25 PM 發表

有腦識分析嘅,自然知道信邊個啦
無知,太可怕了。good luck bros
似乎對住記者講嘢嗰位冇腦多啲喎

😂😂又有開心事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]